Tunfrikadeller – nem og lækker opskrift

Af 0 , Permalink 4

Tunfrikadeller

Disse super lækre tunfrikadeller er SÅ gode – både til madpakken og som aftensmad. Vi er ikke for gode til at få fisk ind i vores madplan, men disse tunfrikadeller kommer da helt klart på fra NU af 😉

Et nyt år og en masse nye tanker og idéer – jeg er tosset med det! Et nyt år, er som et rent lærred, lige klar til at fylde ud med ens yndlings farver, tanker og idéer. En af mine mål med i år er at fremtrylle flere sunde snacks og lækkerier. I hverdagen lever vi faktisk sundt og varieret, men vi ELSKER snacks om eftermiddagen og om aftenen.

Jeg laver hver uge madplan, så vi kun skal handle en gang, og vi skal ikke til at bruge en masse tid på at finde på nye retter hver dag. Jeg har lavet en gratis udgave som du kan printe lige HER og derved nemt komme i gang med din egen 🙂

Tunfrikadeller – nem og lækker opskrift

Det du skal bruge:

15 stk.

3 dåser tun i vand

1 løg

1 fed hvidløg

250 g hytteost

2 æg

1 tsk. paprika

salt

peber

Olie til stegning

  • Hæld vandet fra tunen og kom tunen i en skål.
  • Riv dit løg fint, pres hvidløget og bland det sammen med æggene i skålen.
  • Kom hytteosten og paprikaen i og smag til med salt og peber.
  •  Form dine tunfrikadeller og steg dem gyldne på panden.

Vores tilbehør til disse lækre tunfrikadeller, var en bønne bladning fra Rema 1000. Du finder den på frost og den smager fantastisk efter en tur på panden.

Som snacks er vi vilde med myslibar, men dem man køber er tit fyldt med en masse sukker. Så jeg vil prøve at fremstille vores egne, lækre sunde bar. Jeg tror det bliver et godt weekend projekt 😉

Rigtig god weekend til dig!

Følg MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin og YouTube

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *