Tomatsuppe med fylde og masser af smag.

Tomatsuppe med fylde og masser af smag.

Efteråret og vinter er = med suppe!

Herhjemme kan vi godt lide suppe. Min mand og børnene elsker en helt almindelig oksekødssuppe med kød boller.

Men jeg har sat mig for, at vi skal vove os ud i lidt andre udgaver, især pga. at det er sundt, nemt og der findes SÅ mange spændende opskrifter!

Denne tomatsuppe er super lækker, fuld af smag og har en cremet konsistens. Bacon og basilikum er helt klart prikken over i’et.

Tomatsuppe

Tomatsuppe med bacon, suppehorn og basilikum.

Til 4 personer skal du bruge:

1 stort rødløg

2 fed hvidløg

4 dåser hakkede tomater

2 tsk. paprika

2 dl fløde

Olie

Salt og peber

150 g bacon tern

100 g  suppehorn

Frisk basilikum

4 Flutes

  • Start med at snit løget og hvidløget fint, kom det i en gryde og svits det med lidt olie.
  • Kom paprikaen ved.
  • Kom de fire dåser hakkede tomater i gryden.
  • Bring suppen i kog og lad det koge i ca 10 min.
  • Blend suppen og smag til med fløde, salt og peber.
  • Hold suppen varm, mens du steger bacontern og koger suppehorn.
  • Server suppen rygende varm og top den med bacon, suppehorn og frisk basilikum.

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest og YouTube

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *