Sommerferie idyl – fortryllende belligenhed

Sommerferie idyl

Sikke en fantastisk sommer vi har! Det er jo helt vildt – jeg kan ikke huske, at det før har været så varmt, i så lang en periode herhjemme. Vi har heller ikke prøvet at spise på terrassen i så mange uger i streg, så det stornyder vi fuldt ud. Det er ren sommerferie idyl ♥

Vi er jo stadig i gang med at renovere første salen, men vi havde også lyst til at opleve lidt andet og være sammen uden en masse arbejde.

Helt tilfældigt “faldt” min mand over en annonce på sin telefon, på Facebook. Et sommerhus ved Keltstrup Klint ved Haderslev, med en fantastisk udsigt, som var ledig.

Hvor er det dog blevet nemt at finde ferier, tøj, møbler, ja selv huse fra ens telefon. Alle steder og på alle tidspunkter af døgnet, pga. vores smartphones.

Men hvor tit tænker du egentligt over hvad du får med i dit abonnement? Altså hvor meget data eller om du har fri data? Om du kan hente film og videoer ned fra dit abonnement eller du skal betale ekstra? Hvad hvis du rejser udlands i ferien? Har du så stadig dækning eller skal du betale ekstra for det og skal du så samtidig huske at tilmelde dig inden du rejser?

Pyha… Hvis du allerede er forpustet, ligesom jeg, så kan jeg varmt anbefale dig at kigge forbi  Billigt Abonnement. Der kan du nemt tjekke priser, data og dækning ud. Så behøver du ikke søge nettet tyndt, da du nemt og enkelt kan sammenligne og finder de forskellige priser og data, fra alle de største og bedste mobilselskaber. Vi har i hvert fald fundet ud af hvor meget vi kan spare.

Sommerferie idyl – fortryllende beliggenhed

I annoncen, som min mand fandt på nettet, var der flere lækre billeder, så vi var spændte på om det levede op til det, da vi endelig kom frem til sommerhuset.

Selve sommerhuset er fra 1930’erne og er i mine øjne et rigtig hyggeligt træhus, som er sortmalet og med hvide vinduer. Det hedder noget så hyggeligt som Fiona.

Men det var da vi åbnede den høje låge ind til terrassen, at vi var ved at falde bagover. Vi blev mødt af den mest fantastiske panorama udsigt, ud over havet. Huset ligger ca. 20 meter over havet, så det giver en helt fortryllende udsigt.

Vi fik slappet helt af, fisket, gået tur, spist lækker mad og bare nydt at være tæt sammen, alle fem. Vejret var skønt og denne beliggenhed – ja den taler jo for sig selv.

Vi kunne sagtens være blevet en uge mere, hvis det ikke var fordi det var udlejet resten af sommeren og at jobbet lige kalder denne uge, inden vi igen skal holde ferie.

Vi har planer om at besøge Samsø i år. Men ellers bare en anden skøn Ø herhjemme. Så hvis du kender til en helt fantastisk Ø som bare skal ses og opleves, så fortæl mig endelig om det!

Skøn sommer til dig! 🙂

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest, og YouTube

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *