Smuk hjemmelavede potteplanteskjuler

Smuk hjemmelavede potteplanteskjuler

*Indlægget indeholder reklame.

Gør det selv, DIY eller hjemmelavede – det er hyggeligt, unikt og meget in lige nu at lave mange af sine møbler og pynt til hjemmet selv.

I lørdags d. 18 august var jeg ind på Arkanden i Odense, i forbindelse med Odense Blomsterfestival 2018, hvor jeg afholdte en workshop. På denne workshop havde jeg en nem og super fin DIY (gør-det-selv) potteplanteskjuler med. Jeg var hyret af Odense Blomsterfestival til at stå for hele workshoppen. Det var gratis for de besøgende og de der kom forbi fik også en fin plante med hjem.

Det var super hyggeligt og dejligt at hilse på en masse søde kreative mennesker. 🙂

I er flere som desværre ikke havde mulighed for at komme forbi i lørdags, men som har efterspurgt en vejledning så I også kan lave en smuk hjemmelavede potteplanteskjuler. Den har jeg klar til Jer lige her ♥

Smuk hjemmelavede potteplanteskjuler

Det du skal bruge:
  • Tapet, kraftigt papir, gavepapir eller magasiner
  • En saks
  • En limstift
  • En blyant
  • Et låg eller andet som er rundt

Start med at tegne en masse cirkler på dit tapet eller papir. Derefter klipper du dem ud. Hvor mange du skal klippe kommer an på hvor stor din urtepotteskjuler skal være, så der må du prøve dig frem hen af vejen.

Når du har klippet dine cirkler ud skal du tegne en trekant inde i midten. Spidserne skal når ud i kanten af cirklen. Nu laver du et buk ved hver streg. Du bukker kanterne op på den side du vil have ud af.

Nu kommer du lim på siderne og limer dem sammen så de kan nå rundt om din skjuler. Det er her du må prøve dig frem og klippe flere cirkler hvis du ikke har lavet nok.

Det færdige resultat ser sådan ud. Her har jeg lavet urtepotteskjulerne i flere forskellige typer papir og tapet. Resultatet bliver så fint og det er super nemt at gå til. 🙂

 

Hvis du vil læse artiklen fra Fyns Stiftstidende og se de andre ideer jeg fik lavet da jeg havde besøg af dem i forbindelse med Odense Blomsterfestival, så læse med lige her:

 Blomsterfestival Odense 2018

Find MaMeNohr på:

Facebook, Pinterest, Instagram ,YouTube  og Bloglovin

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *