At se sin frygt i øjnene og overvinde den.

At se sin frygt i øjnene og overvinde den!

Kender vi alle til det at have frygt eller angst over for noget?

Frygten for edderkopper, for højder, for at flyve, at være i små rum, for at miste, for at blive til grine, for at andre dømmer os, for at fejle osv. osv.

Som jeg snakkede med noget familie om, her for ikke så længe siden, så starter vores personlige frygt eller angst tit i barndommen og i de tidlige skoleår – her hvor vi dannes som mennesker og vores personlighed udvikler sig.

Min personlige frygt, stammer især fra den helt tidlige skolegang og de lærere jeg havde dengang. Man fandt hurtig ud af at jeg havde svært ved at stave og at jeg derfor skulle have ekstra hjælp på det område. Men dengang, for 30 år siden, havde man slet ikke de hjælpemidler til ordblinde, som man heldigvis har i dag.

Så hele min skolegang og igennem hele mit uddannelsesliv, har jeg haft ekstra svært ved opgaver, hvor jeg skulle bedømmes på det skriftlige. Det har påvirket mig meget og jeg har altid haft rigtig svært ved at vise andre det jeg har skrevet eller at skrive direkte foran andre. Jeg gennemlæser altid det jeg skriver, mange gange! Men selv efter 5 gange, så kan der være masser af fejl, da jeg ofte ikke selv kan læse eller se dem – deri ordblidheden selvfølgelig ligger 😉

MEN i hele mit liv har jeg levet i og for den kreative, skabende og kunstneriske verden ♥

I den verden trives jeg fuldt ud og mit hoved står aldrig stille med ideer, mange flere end jeg har tid til at udleve. Jeg har altid haft en stor skabertrang og får mit daglige “fix” igennem det kreative flow. Det fylder SÅ meget i mig, at jeg og mine nærmeste, kan mærke det på mit humør og min energi når jeg er i underskud.

Førhen afholdte jeg mange blomsterkurser og der igennem gav jeg mange af mine ideer videre, til en masse søde mennesker. Men nu, hvor jeg har en skøn familie på små 3 børn og en mand som er selvstændig, så er der ikke samme tid til det mere. Men jeg har kunne mærke at jeg mangler denne viderebringning af ideer og at give glæde og lyst hos andre, til at skabe og fremtrylle smukke ting.

Jeg har altid selv læst mange blogs – så drømmen har ALTID været der, til at lave min egen. Men min frygt til at skrive noget, med stavefejl her og der har været ALT for stor! Lige der følte jeg at min angst og frygt for at fejle var alt for dominerende.

Indtil en dag hvor min dejligste veninde sagde ” Hvorfor laver du dig ikke en blog, til alle dine smukke og gode ideer? Du vil kunne inspirere så mange og skabe samme glæde, som du selv oplever ved at lave disse ting”

Hvor til jeg svarede” Ej det tør jeg da ikke, tænk så vil alle jo læse det jeg skriver og alle mine fejl…!”

Det hun så sagde derefter, gav mig faktisk modet ” Jamen er det ikke dine ideer de skal kunne lide? De er da ligeglad med de få fejl du kommer til at lave, når det er din inspiration de går efter ♥” Og hvor har hun ret… Jeg lod simpelthen min store frygt spænde ben for en masse glæde, oplevelser og for min helt store drøm.

Så jeg sprang ud i det og begyndte at lave min egen blog!

I starten lavede jeg den hvor kun jeg og min super gode og dygtige webmaster læste den. Men da dagen kom, hvor jeg skulle sende den ud i verden, kom frygtens grimme ansigt frem igen! Pyha… det var virkelig angstprovokerende at skulle sende den ud live. Jeg var sikker på, at min mail boks ville bugne med mailes, fra en masse fremmede som ville rette på alle mine fejl ( og på mig som menneske) MEN nu her, snart 1 år efter jeg udgav min blog Mamenohr.dk har ikke EN kommenteret mine stavefejl (og jeg ved at selvfølgelig er de der) Men jeg har i stedet modtaget en masse mails, billeder og beskeder fra mange søde mennesker, som har lavet mine ideer og opskrifter.

Og hold nu op, hvor er det bare fantastisk!

Det er så vildt, at i uge 44 og i uge 52 kommer mine ideer i et meget anerkendt kreativt ugeblad – hvor stort er det lige! 🙂

Jeg elsker virkelig min blog og hele det kreative univers der har fuldt med den. Jeg får flere og flere sjov oplevelser i kraft af den og jeg kan mærke at det kun vil gå stærkere det næste år. Hver måned kommer der flere og flere nye læsere til, så der nu er flere tusinde som læser med på det, som jeg viser og skriver.

TÆNK sig alt den glæde og alle de gode timer og oplevelser ville ikke været sket, hvis jeg havde ladet min frygt vinde. Vi lever kun en gang, så hvorfor begrænse os? Jeg vil meget hellere lære af mine fejl, leve livet og se min frygt i øjnene end at sidde som en gammel dame engang og fortryde at jeg ikke fik gjort det jeg elskede allermest! ♥ Jeg er så stolt af mig selv og at jeg turde se min største frygt i øjnene at jeg nu er klar til den næste store udfordring.

Jeg savner nemlig at kunne vise mine ideer mere levende til alle jer, mine søde læsere. Så jeg har lavet min første DIY (gør-det-selv) video! Den er klippet og ligge klar til udgivelse. Men jeg skal bare liiiiiige tage mod til mig 😉

Tusind tak ♥ hvis du har læst med helt til nu. Det blev til et lidt langt indlæg, men også meget personligt og sårbart.

Jeg tror, at vi alle går rundt med hver vores lille eller store frygt eller angst for noget her i livet, men personligt så kan jeg bare sige: GØR DET! – spring ud i det! Tit så er det frygten for at fejle, der er større end selve det vi frygter! Det giver så meget og du lære dig selv så meget bedre at kende. Vi er alle meget stærkere end det vi går og tror.

De kærligste hilsner Stine 

8 Comments
 • Tina Nygaard Hansen
  oktober 9, 2017

  ❤❤❤❤❤❤❤❤

  • Stine
   oktober 9, 2017

   Tak søde Tina ❤

 • Pia Sjødahl
  oktober 9, 2017

  Skønne Stine
  Dejligt med dine kreationer du deler med os og så modigt at dele din historie´.
  Og hvis nogen kommenter stavefejl er det fordi de ikke har andet at gå op i (smålighed)
  Du kan kun være stolt af dig selv og din dejlige familie.

  • Stine
   oktober 9, 2017

   Tusind tak Pia ❤ De ord betyder rigtig meget og varme mere end du tror. Jeg er nemlig rigtig stolt af min dejlige familie

 • Mette Rasmussen
  oktober 9, 2017

  Kære Stine.. ❤️

  Hvor er det FLOT og STORT af dig, at fortælle om din største angst, ordblindheden. Du er så inspirerende, kreativ, livsglad og gir andre en indsigt i alle dine skønne dekorationer, mad og ting man kan lave af naturen.

  Jeg følger dig og blir så glad (i låget ) når jeg ser du har lagt noget op. Har jo personligt oplevet din super kreativitet, i blomster opsatser du lavede for flere år siden, og hold da op hvor var de smukke.

  Jeg håber der kommer mange flere smukke ideer fra din hånd. Og glæder mig rigtig meget til at se din DIY video.

  Hils Kasper og børnene. Håber vi ses en dag.. ❤️

  Kærlig hilsen Mette

  • Stine
   oktober 9, 2017

   Tusind tak for så flotte ord Mette Det betyder virkelig meget og det glæder mig at du læser med. Jeg håber du har det godt. De kærligste hilsner Stine

 • Mette T
  oktober 9, 2017

  Du er så sej sødeste❤️❤️❤️

  • Stine
   oktober 9, 2017

   Tusind tak sødeste Mette ❤ Lige de ord fra dig betyder så meget!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *