Rosenkjole til Rosenfestival i Bogense

Rosenkjole til Rosenfestival i Bogense

Hvert år den første weekend i august er der Rosenfestival i Bogense på Nordfyn. Det er en meget smuk og meget besøgt festival. Hele byen er pyntet med roser og smukke kunstværker lavet kun af roser. Hvert år har festivalen et tema. I år er det Vild med Dans der er temaet. Sidste år var min mand afsted med sit firma K.Sjødahl som sælger skov, have og park maskiner. Det skal han igen i år.

Læs om sidste år : Robotplæneklipper og MaMeNohr i fuldt flor.

Sidste år pyntede jeg en af hans robotplæneklipper kun med roser. Det var virkelig et smukt syn og et stort samtale emne.

I år er der er en publikum konkurrence, som går ud på at man skal lave en rosenkjole. Den må laves præcis som man ønsker, den skal bare indeholde friske roser.

For et par måneder siden kom en sød bekendt hen til mig og gav mig en seddel ang. konkurrencen, da hun mente at den skulle jeg deltage i. Tak for din søde tanke Tina  🙂

Jeg lagde hovedet i blød og fik skabt mig en tegning over hvordan jeg ville udforme kjolen. Jeg har lavet mange sjove og anderledes opgaver med blomster. Men en Rosenkjole har jeg aldrig prøvet.

Læs om en anden spændende kreativ opgave: Anderledes og meget peronlig gave.

Som deltager fik vi udleveret en kvartpalle med et jernstativ monteret på. Det skulle kjole bygges op på. Jeg startede med lave et skelet af hønsenet. Herefter pakkede jeg vandmættede oasis i poser, monterede dem på hønsenettet og derefter et lag hønsenet over igen.

Så skulle jeg have dækket alt det hønsenet. Vi måtte dekorer selve kjolen med lige det vi ville, men der skulle bare indgå friske roser. Som blomsterdekoratør så ville jeg have at det hele selvfølgelig skulle laves af naturmaterialer. Så jeg var ude i naturen og hente sølv poppel og rød ahorn.

Jeg lavede den nede i vores kælder da det er det koldeste sted i huset. Når jeg først går i gang med et nyt og spændende projekt så er jeg helt opslugt af processen og er helt i flow. Så da jeg havde lavet halvdelen af kjolen, går det op for mig at den var blevet så tung at jeg slet ikke kunne løfte den!! Men hvordan pokker skulle jeg så få den op af kælderen…!! Jer der følger mig på instagram, var vidner til mit dilemma. Jeg var helt derude hvor jeg tænkte at den måtte jo bare splittes ad også starte forfra.

Men heldigvis havde min søde mand en løsning. Så i torsdags fik vi, med meget møje og besvær, løftet kjolen på en sækkevogn op fra kælderen.

Så i går fik jeg sat roserne fast i oasis og pyntet den med de sidste detaljer. Vi skulle aflevere den i går fredag så alle kjolerne var klar samtidig her fra til morgen af. Jeg var den første der kom med min kjole. Så jeg fik slet ikke set nogle af de andre kjoler. Jeg glæder mig helt vildt til at se hvad de andre har fundet på af kreative ideer.

Men hvis du nu kommer til Rosenfestival i Bogense i denne weekend, så vil jeg elske hvis du stemmer på min kjole ♥

Det er nr. 11 i kataloget.

Jeg er selv helt vildt tilfreds med resultatet. Den blev lige som jeg havde ønsket mig. Det var en super sjov og meget lærerig opgave.

 Nu vil jeg smutte ud af døren sammen med alle mine skønne unger, for vi skal til Bogense og se på smukke rosenkjoler!

Må du få en helt fantastisk weekend! 🙂

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest og Youtube

 

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *