Robotplæneklipper og MaMeNohr – i fuldt flor

Robotplæneklipper og MaMeNohr – i fuldt flor

I weekenden d. 5-6 august er der Rosenfestival i Bogense, på Nordfyn. I den forbindelse, er min mand og hans firma K.Sjødahl Skov – Have og Parkmaskiner  inviteret med.

Hvis du ikke kender til Rosenfestivalen, kan du læse meget mere om den ved at trykke her.

Men ellers så kort fortalt, *Så finder Nordfyns Rosenfestival sted hvert år den første weekend i august, hvor Bogense by blomstrer op med store blomsterdekorationer i årets tema. Nyd synet og duften af mere end 100.000 roser. Hvert år får Rosenfestivalen besøg af over 30.000 gæster fra nær og fjern. Der er musik og marked med masser af kunsthåndværksboder i gaderne, fødevaremarked på Torvet, eksklusive rundvisninger i rosenmarkerne og skønne roser overalt*

*Lånt fra deres hjemmeside.


K.Sjødahl

En stor sællert hos K.Sjødahl Skov – Have og Parkmaskiner, er de fantastiske robotplæneklippere. Det er simpelthen også en genial opfindelse!

Vi har selv en i haven og den er til stor glæde og fornøjelse hver dag. Græsset er altid klippet pænt og når aldrig at blive for langt. Den larmer ikke og skal ikke have fyldt olie og benzin på. Den køre selv i ladestationen når den trænger til strøm, også kan man indstille den til at køre, mens man er på job. Så kan både børn, hunde og pindsvin være i haven i ro og fred, når man kommer hjem. Hos os, så sparer vi også i højsæsonen 3 timer om ugen, på ikke at slå græs.

Det var lige en salgstale fra hjertet ♥ – men helt ærligt, så er den virkelig alle pengene værd 😉

Nå… men da jeg hørte, at vi skulle med til Rosenfestivalen, så fløj det rundt i mit hoved med kreative blomsterideer, som vi kunne udsmykke standen med. Det skulle jo gerne være sjovt, anderledes og noget som ikke er set før.

Derfor endte det med, at vi ville prøve at pyntet vores robotplæneklipper, kun med roser! Det var virkelig sjovt og vi havde en fest med det. Min gode og super dygtige veninde Janne, tager de lækreste billeder, så jeg hørte hende, om hun ville tage nogle lækre billeder af robotten, når den var pyntet. Det ville hun heldigvis gerne! 🙂

Robotplæneklipper og MaMeNohr – i fuld flor.

Vejret var ikke særlig godt først på dagen, så jeg stod i vores havestue og pyntede den.

Jeg nåede også at løbe tør for roser undervejs, så jeg måtte af sted efter flere.

Men da vejret blev fint, stillede jeg mig ud i haven for at pynte den færdig.

Den endte med at blive stor, overdådig og super lækker!

Tænk sig, hvis den kunne se sådan ud altid. Et styks kørende rosenbed ♥

Det er virkelig super lækre billeder, dem Janne fik taget.

Én ting er et godt udstyr, men man skal altså også have øje for detaljen af det man skal fange på billedet – og det har Janne!

Alle de roser som jeg har pyntet med her, kan jo selvfølgelig ikke holde sig pæne til weekenden. Så på fredag laver jeg en ny udgave, med nye friske roser!

Så hvis du har planer om at tage til Rosenfestivalen i weekenden, så kig endelig forbi K. Sjødahl standen og se vores fine rosen pyntet robot.

2 Comments
 • Stine
  august 1, 2017

  Wauw Stine hvor er den blevet flot! Ja tænk sig hvis man kunne have sådan en skønhed i haven – der både kunne pynte og være nyttig.
  Du er bare så dygtig – og det er Janne også

  • Stine Sjødahl
   august 1, 2017

   Tusind Stine Ja den blev da bare så lækker! Du må have dig sådan en i haven Janne hun er bare super skarp med det kamera

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *