Pynt til havebordet

Pynt til havebordet

Når det endelig bliver sommer og solen og vejret viser sig fra deres bedste side, så lever vi i haven og på terrassen. Der er ikke noget bedre end en skøn varm sommerdag, med gode venner, lækkert mad på grillen og kold rosévin i glasset.

Det er sådanne dage og aftner, hvor der skabes minder og glæde helt ind i sindet♥

Når vi næsten er mere ude end indenfor, så elsker jeg at pynte op på havebordet med store og små dekorationer og kranse. Jeg har lavet to bud på pynt som sagtens kan holde sig i flere dage. Vasen er nem lige at friske op og på den måde har man altid noget lækkert på sit havebord.

Skøn krans med hyldebær

Det du skal bruge:

2 halmkranse

4 Træspyd

Vindseltråd

Flotte blade i mørk bordeaux

Hyldebær klaser

Da jeg var ude og cykle den anden dag, kom jeg forbi en masse hyldebærtræer, med de flotteste klaser. Bærrene var helt grønne og stilkene havde den flotteste farve i bordeaux. Lidt efter så jeg træer med disse smukke mørke bordeaux farvet blade. Så jeg måtte forbi igen senere på dagen, for at plukke af begge dele. De kaldte simpelthen på at blive lavet om til noget lækkert 😉

Denne krans har jeg lavet ekstra lang, ved at klippe to halmkranse op, derefter har jeg puttet træspyd i for at stabiliserer dem, for derefter at binde dem sammen. På den måde får jeg trukket min pynt, i dette tilfælde min krans, længere ud på hele bordet.

Da jeg havde bundet kransene sammen, kom jeg derefter blade og hyldebærklaser skiftevis på hele vejen rundt. Der går mange til, så husk at plukke rigelig!

Her er “leas is more” virkelig rigtig. Flotte bær og lækre blade i den smukkeste farve. Mere skulle der ikke til.

Det er lige nu tid til at binde kranse af mange af havens blomster og grøftekantens materialer. Du kan lave de smukkest ting, da det lige nu bugner med blomster og grønt over alt.

Pynt kransen med lidt æbler fra haven eller fine sten fra stranden.

Pynt til havebordet.

Denne vase er så simpel, nem og super fin. Den er hurtig at lave og lige til at friske op, så den hele tiden ser lækker ud.

Det du skal bruge:

Glasvase

Muslinger

Græsser

Roser evt. fra haven

 

Til vores bryllup for tre år siden, fik vi denne smukke, smukke rose. Den er så lækker og dufter helt fantastisk! Jeg elsker at pynte med den og nyde dens duft indendørs.

Klip en stilk af din ynglingsrose, kom muslinger i bunden af din vase og kom til sidst vand i. Sno græsserne rundt og kom dem ned i vandet. Stik til sidst din rose i så den lige ligger i vandkanten.Så fint og enkelt ♥

Så nu kan vi bare håbe på, at august viser sig fra sin bedste side, så vi kan få en masse skønne aftener på terrassen. I dette indlæg Kranse til fester og indretning, kan du se flere bud på pynt hvor jeg har brugt kranse 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *