Pebermynte hjerter med chokolade

Chokolade og pebermyntesmag går (hvis du spørg mig) super godt i spænd! Bare tænk på After Eight 🙂

Disse hjerter er nemme at lave, de skal hverken bages eller hæve, de smelter på tungen og så er de super vanedannende! Jeg fik 100 stk. ud af denne opskrift og hvis jeg ikke hurtig havde pakket dem i glas og sat dem på køl, havde pigerne og min mand spist dem alle sammen på nul komma fem.

De fik selvfølgelig en god stak smagsprøver først.

De er oplagt at bruge til en lækker værtindegave eller til julehyggen som er lige rundt om hjørnet.

Men jeg tror de her kommer på bordet i weekenden sammen med en kop varm kakao, et tæppe i sofaen og en god film.

 

Opskrift:

Til 100 stk.

1 bæger pasteuriseret æggehvide

1 spsk. pebermyntedråber

ca.500 g flormelis

50 g mørk chokolade

  • Start med at pisk æggehviden godt til den skummer.
  • Kom pebermyntedråberne i.
  • Kom flormelissen i lidt ad gangen, gem noget til at rulle massen ud på.
  • Når du har fået det hele samlet til en fast konsistens, kommer du lidt flormelis ud på bordet og ruller en klump ud gangen.
  • Brug en hjerteudstikker. Når du ruller det ud, må det ikke blive for tyndt, men ca. 5 mm i tykkelsen.
  • Læg hjerterne til tørre på et stykke bagepapir.

dsc_0064

  • Smelt chokoladen i vandbad.
  • Nu tager du en gaffel og laver mønster hen over hjerterne med chokoladen.

dsc_0065

  • Lad dem tørre i  et par timer et køligt sted.
  • Pak dem i en lukket beholder og på køl til de skal spises.

dsc_0070

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *