Mit navn er Stine, jeg bor på skønne Nordfyn sammen med min mand Kasper, som er selvstændig og sammen har vi 3 fantastiske børn. Mathilde fra 2008, Merle fra 2011 og Nohr Emil fra 2016.

Siden MaMeNohr.dk er mit kreativ univers, som vil byde på en masse lækkerier indenfor blomster, DIY’s, indretning og mad.

Navnet MaMeNohr er skabt via de første bogstaver fra mine tre børns navne. Siden kunne ikke hedde andet, da mine børn er mine store inspirationskilder. Jeg elsker at være kreativ sammen med mine piger og tiden står helt stille omkring os, når vi først går igang. Børn er de bedste forbilleder når det kommer til at kaste sig ud i den kreative verden. De er ikke bange for at fejle, lave ting som er udenfor moden og helt skæve. Jeg ELSKER det! Det er vi mange voksne som godt kunne lære meget af.

Jeg er udannet blomsterdekoratør og har arbejdet med blomster siden 2002. Indenfor den tid har jeg både været selvstændig, afholdt kurser i blomsterdesign og været ansat i blomsterbutikker.

Jeg er også uddannet pædagogiskassistent og har der igennem haft glæden af at være kreativ med en masse skønne, inspirerende børn på den skole og i den SFO som jeg arbejdede i. At være kreativ og skabende, på alle måder, giver mig så stor livsglæde og energi at jeg ikke kan leve uden.

Så velkommen til – jeg er glad for at du er kiggede forbi!

Del endelig min side med alle som du vil glæde med et blomsterne-krea-knus :o)

 

Comments are closed.