Odense Blomsterfestival 2018

Odense Blomsterfestival 2018

For noget tid siden blev jeg kontaktet af en journalist fra Fyns Stiftstidende. Hun havde set min blog og syntes at den var så spændende at hun rigtig gerne ville kigge forbi og lave et interview med mig.

I forbindelse med Odense Blomsterfestival, skulle der laves et tillæg til Fyns Stiftstidende som indeholder alle oplysningerne om alt det spændende der sker i dagene fra d. 16 -19 august 2018. Det var til dette tillæg at interviewet skulle i.

Vi skulle snakke om min blog, mit syn på genbrug og det at være kreativ og nytænkende i brugen af genbrugsmaterialer. Alt dette udspringer af at Odense Blomsterfestival i år hedder cycling-recycling.

Journalisten som hedder Lena, gav mig den opgave at fremtrylle mindst fem forskellige ideer som omhandler genbrug, blomster og kreativitet. I lørdags udkom så den super fine artikel som hun fik lavet efter hendes besøg her hos mig. Hun har så fint beskrevet mine ideer sammen med en masse gode billeder. Jeg tog også selv en masse billeder, som jeg rigtig gerne vil dele med dig.

Du kan læse artiklen her : Blomsterblogger giver tips til genbrug og ukrudt.

På mit spisebord lavede jeg et stilleben af en træskrive fra en birkestamme. Derpå satte jeg glas i forskellige størrelser som jeg sat sammen med et stykke cykelslange. I glassene kom jeg lidt vand og forskellige blomster og blade fra haven og naboens mark.

Smukt og enkelt.

I min havestue pyntede jeg et lille fad med nogle meget smukke gamle grønne flasker. Det er altid en god idé at samle tingene på et fad eller underlag, på den måde skaber man en helhed. Mit æbletræ bugner med æbler i år, så jeg har været ude og tynde ud i æblerne. De er så fine, så de fik lov til at dække bunden af fadet. Naturmaterialer er så gode at pynte med og skaber en masse liv til et rum. Brug gerne mange ens ting når du pynter. I to af flaskerne har jeg sat lys i.

Det har jo bare været en helt igennem fantastisk sommer. Vi har spist ude hver eneste aften og i den forbindelse bruger jeg tit friske krydderurter i vores mad når vi griller. Derfor kom jeg på den idé at lave et ophæng til mine krydderurter, tæt ved vores grill. Jeg har genbrugt nogle opbevaringsglas med låg. Så kan de nemlig hænges op i låget, på min fine birkestamme.

På lædersnoren har jeg hængt vores fine hulsten fra alle vores skønne strandture i løbet af sommeren.

På vores havebord pynter jeg altid op med friske blomster og andet som har med årstiden at gøre. Her har jeg genbrugt en gammel æske, et glas til en smuk blomst fra haven og alle vores fine strandfund.

Omme i haven har vi en skøn plads, hvor vi tit sidder og nyder udsigten ud over markerne. Der står et par stole og et lille bord. Her har jeg pyntet et fad med en gammel lerpotte med lidt sten og en sukkulent. Rundt om potten har jeg bundet et blad fast. De smukke gamle flasker bruger jeg til at sætte en lille blomst eller fjer i, som jeg finder på min vej rundt i haven.

På vores badeværelse har jeg et par billeder hængende. Det ene har jeg lavet lidt om på. Jeg har brugt to rammer i forskellige størrelser. Jeg har fundet noget super fint papir og monteret bag på rammerne. Til sidst har jeg hængt en lille glasskjuler med en baby Pilea op på rammerne.

Så fint med en masse kreativitet, genbrug og nytænkning.

DIY urtepotteskjuler

Jeg laver et nyt indlæg her en af de nærmeste dage, hvor jeg viser en DIY på den fine urtepotteskjuler som du kan lave GRATIS til min workshop inde på Arkanden på lørdag d. 18 august 2018 kl.10 – 12.30 i forbindelse med Odense Blomsterfestival. Så hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi på lørdag, så kan du stadig lave din egen urtepotteskjuler derhjemme 🙂

Jeg vil elske hvis du kigger forbi og siger hej 🙂 Odense Blomsterfestival er et fantastisk smukt besøg værd og der er virkelig lagt et kæmpe stykke arbejde i alt udsmykningen og de mange spændende stande.

Jeg håber vi ses!

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Bloglovin, YouTube og Pinterest

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *