Løgplante dekoration – nem og smuk pynt til bordet

Løgplante dekoration

Så er januar allerede godt i gang og det betyder løgplanter. De er de første små forårsbebuder og giver ideer og lyst til en masse skønne løgplante dekorationer.

Jeg har det hvert år sådan, at når vi når til januar, så er det forår lige om lidt. Men det er det jo desværre ikke. Vi kan jo faktisk være heldige at få sne i mange uger endnu. Jeg elsker snevejr og frostvejr til trods for at jeg er verdens største frossenpind. Men det er bare så meget flottere og hyggeligere med sne og frost, end en masse regn og mørkegrå dage.

Efter julen og nytåret trænger vi til noget friskt og lækkert i vores stuer, på vores borde og i vinduerne. Her er løgplaneterne helt perfekte. De er så fine og kan bruges på et utal af måder. Det er nok det der gør dem så spændende samtidig med at du kan se dem vokse og springe ud, lidt som et lille stykke indendørs forår.

Denne løgplante dekoration er meget simpel, men super fin og hyggelig. Det er ikke meningen at du skal lave en som min, da du måske ikke kan finde de samme materialer, men brug hvad du har i gemmerne og skab din egen unikke løgplante dekoration.♥

Løgplante dekoration – nem og  smuk pynt til bordet

1 bakke

Evt. en underskål

2 bloklys

3 løgplanter

3 husløg

5 “trommestikker” som hedder craspedia

Løgplanter holder ca. 14 dage indendørs. De behøver ikke at vandes da de er fyldt med væske i løgene. Men hvis du som jeg har brandeovn, så vil de gerne have en lille dråbe vand. Stil dem også gerne i et koldt frostfrit rum om natten, så holder de længere da du bremser deres vækst.

For at skabe helhed og balance i din dekoration er det former og farver du skal være opmærksom på.

Stil dine ting i grupper da det skaber ro i dekorationen.

Jeg har fjernet potterne på løgplanterne og lader dem stå med bar jord og de fine hvide rødder. Det giver et rent og naturligt udtryk.

Til sidst har jeg pyntet med craspedia, som også kaldes trommestikker.

Det her er også et smukt og fint bud på en:  forårsdekorationSelvom der er længe til at vi rigtig kan mærke og dufte foråret udendørs, kan vi jo godt tyvstarte indendørs. Jeg kan slet ikke lade være – hvad med dig? 🙂

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin og YouTube

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *