Lasagne med spinat og feta

Af 0 , , , Permalink 3

Lasagne er et stort hit herhjemme! Alle spiser det med stor velbehag og jeg kan nemmere “lokke” gode sunde ting i mine børn uden de opdager det 😉 Jeg laver altid lasagnen fra bunden, for det synes jeg helt klart den bliver bedst af og det tager ikke meget længere tid end en færdig pakke.

Denne lasagne med spinat og feta er utrolig lækker og cremet! 🙂

Lasagne med spinat og feta

Til 4 voksne personer

3 fed hvidløg

1 stort alm. løg

1 tsk basilikum

1 tsk oregano

1 kg hakkede oksekød

1 dåse hakkede tomat

1 lille dåse tomat pure

1/2 bøtte feta

3 frosne spinat isterninger

3 dl mælk

salt og peber

Mornay sauce

Reven mozzarella

  • Riv løget fint på rivejernet.
  • Kom lidt olie i en gryde, svits løget og pres hvidløget ned i gryden.
  • Kom basilikum og oregano i og svits det med.
  • Kom oksekødet i gryden og rør rundt til det hele er brunet af.
  • Kom de 3 spinat terninger i og lad dem tø i gryden.
  • Nu kommer du de hakkede tomater og tomat pure i.
  • Mens det står og små smirer, skære du fetaten ud i mindre tern.
  • Kom fetaen og mælken i.
  • Smag til med salt og peber.
  • Tænd ovnen på 175 grader.
  • Du skal bruge et stort ildfast fad. Mit måler 20 cm x 30 cm og det er lige før det er for småt.
  • Start med at kom din kødsauce i så den lige dækker bunden. Så et lag lasagneplader og til sidst mornay sauce på toppen, det gør du ca. to – tre gange.
  • Sæt din lasagne i ovnen i 15 min.
  • Tag din lasagne ud og kom reven mozzarella på. Giv den ca. 10 min mere, indtil osten er lækker gylden.

Servere den med en lækker grøn salat og med groft brød til ♥

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *