Lækre og smukke DIY værtindegaver nr. 3

Af 0 , , , Permalink 1

Nr. 3 af lækre værtindegaver af genbrugsfund

Her kommer nr. 3 af værtindegaver af genbrugsfund.

Den her idé er rigtig sød og kan laves på 5 min.

Længere tid tager det ikke.

De ting jeg har brugt her, er noget fra et loppemarked og genbrugsbutikker. Det er ting som ingen stor værdi har, som de er, men med lidt nytænkning og lækre gør-det-selv materialer, kan de nemt forvandles til super fine ting som ligner noget fra modebladene.

dsc_0208

Denne søde lille lysestage har jeg fundet på et loppemarked.

Den er så lille og fin, at den kan man altid finde en plads til. Jeg synes tit ting som er i miniature størrelse giver en helt specielt effekt at have stående til pynt. Se bare de små miniature designer møbler og her til jul, de små biler pyntet med juletræer på taget.

Det du skal bruge: 

  • Mini lysestage
  • Små stagelys
  • Dekorationstape med marmor effekt
  • Porcelæns tusch

dsc_0227Jeg har skrevet en lille hilsen i bunden af stagen, som kun modtagerne kan læse 😉

Derefter har jeg sat tape rundt om buen midt på stagen og på det nederste af hvert lys. Foruden den fede effekt marmortapen giver på lysene og stagen, så gør det også at lysene bliver mere stabile i hullerne.

Jeg har fundet et marmorsmørebræt, også på et loppemarked. På den har jeg sat min stage og pyntet med et par flettet stjerner.

Så fint og stilrent!

dsc_0266

De flettede stjerner er faktisk nogle som jeg også har købt mig til, da jeg aldrig har lært at lave dem selv. Måske jeg skal bruge min juleferie med mine tøser på at lære det 🙂

 

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *