Kursus i efterårskranse

Kursus i efterårskranse

Jeg elsker virkelig, som i VIRKELIG højt efteråret! Det er den tid på året hvor naturen bugner med materialer til kreative sysler. Bladene skifter farve, luften bliver køligere og giver røde kinder og kalder på varme tørklæder, hue og vanter. Men også flotte solopgange og solnedgange som begge kan nydes med smukke farvetoner af gul, rød og orange.

Hygge

Blæst, regn på ruden og ild i brændeovnen er indbegrebet af hygge. Sammen med en kop varm te, strikket uldsokker og et vamset tæppe i sofaen, hvor man rigtig kan gå i hi og bare dvale hen i roen.

Jeg har brug for naturen, den ro den giver og at der er så højt til loftet. Den giver mig energi og fylder mit hoved med nye spændende kreative ideer.

Alle disse ideer elsker jeg at dele med andre og at kunne give andre samme glæde og oplevelse via den kreative verden – det er en store glæde, hver gang!

Derfor er jeg nu igen, efter et par års pause, begyndt at afholde kurser i blomsterbinding. Jeg havde mit første efterårskranse kursus i søndags, hvor jeg havde fornøjelsen af en masse søde og glade kvinder.

Nøj hvor var det godt at være i gang igen ♥

Jeg holdte kurset 100 meter fra hvor jeg bor, i en helt nybygget bålhytte. Det var virkelig en smuk formiddag –  lidt koldt men med flot vejr!

Kurset omhandlede efterårets skattekammer og hvordan man kan trylle disse materialer om til smukke kranse. Jeg havde alle materialer samt et par demo kranse med.

Flere af kursisterne havde ikke prøvet at binde kranse før, så jeg var virkelig betaget af de fine ting de fik lavet. De var SÅ gode og de hyggede sig gevaldigt!

En af deltagerne sagde flere gange ” Ej det er virkelig sjovt det her!” Og det er LIGE præcis derfor jeg elsker at holde kurser.♥

At kunne give min store glæde videre og vise, at det der bare ligger og putter sig mellem alle efterårsbladene kan trylles om til de fineste og smukkeste ting.

I november har jeg igen kurser, disse bliver mere med henblik på julen. Men stadig med naturens materialer i fokus 🙂

 Her er et par billeder af alle de smukke færdige kranse de fik lavet ♥

Hvis du også gerne vil med på et af mine kurser, så hold øje med min Facebook og Instagram profil. Der lægger jeg inden længe de næste kurser op.

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin og YouTube

2 Comments
 • Lene
  oktober 5, 2019

  Holder du kurser her i 2019?

  • Stine
   oktober 14, 2019

   Hej Lene,
   Jeg er helt booket op i år, men næste år kommmer der er nye kurser på programmet :).

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *