Kranse til fester og indretning

Kranse til fester og indretning

Her er forskellige bud på kranse som jeg har lavet til forskellige formål, som f.eks. bordpynt eller til at pynte op i et festlokale. Men de kan også sagtens bruges i en butik, frisørsalon eller et spisested hvor man gerne vil have pyntet op efter årstiden.

Barnedåb

Denne smukke og super lækre krans lavede jeg til en drengedåb. Jeg har brugt en halmkrans, hvorpå jeg har bundet en masse smukke hortensiahoveder. For at skabe liv og bevægelse i kransen, har jeg til sidst monteret troldehasselgrene og lange flotte Calla’er. Rundt om kransen har jeg sat små glas med fyrfadslys i og derefter spredt små fine paradisæbler ud på bordet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til denne dekoration, har jeg købt en færdig grenkrans, som jeg har pyntet med orkideer i reagensglas, små diamanter og lange græsser. Jeg har lagt kransen op på et stort fad og sat et stort bloklys i midten. Enkelt og lækkert!

I stedet for orkider kan man også bruge callaer. Så fint og elegant♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne krans lavede jeg til vores mindste datters barnedåb. Det er en oasis krans hvor blomsterne er stukket i. På den måde kan blomsterne holde i lang tid og den kan også laves i god tid inden festen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne færdiglavet krans er pyntet med hjerteranker, som er plantet ned i fadet, som kransen ligger på. Der er også plantet en Calla i midten. Krans og pynt udgør en helhed og kan nemt bruges som udsmykning i en restaurant eller et hotel. Men den vil også være super flot i en hall eller en stor stue 🙂

Blomster og levende lys er indbegrebet af hygge, så det her er jo den perfekte kombination.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smuk og anderledes begravelseskrans.

Kunden kom selv med den meget smukke knipling, som hun ville have med i kransen.

Her er det en oasis krans, som jeg først har beklædt med mos og kokosblade. Derefter har jeg stukket de smukkeste storhovedet røde roser, røde nelliker og ilixs  grene i. For at skabe liv og bevægelse har jeg til sidst sat troldehasselgrene og strå i.

Kransen får et helt fantastisk udtryk når man pynter den på denne måde. Jeg elsker når kunderne viser den afdødes personlighed igennem binderiet. Jo mere personligt de ønsker det, jo bedre. Her er det kniplingen og udtrykket i kransen som afspejler den afdøde. Det er vigtigt at huske, at som mange andre situationer i livet, så bestemmer man helt selv hvordan blomsterne skal se ud. Intet er forkert eller forbudt.

dsc_0967Det var lige en lidt anderledes afslutning på et indlæg, men jeg holder rigtig meget af at lave begravelsebinderi. Der er bare noget helt særligt over det at lave blomster til en begravelse♥

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *