Kaktus – DIY og rå dekoration

Kaktus – DIY og rå dekoration

Kaktusser er virkelig vundet ind i indretningen de sidste par år. I mange år hittede kun sukkulenter, men nu er kaktusserne også kommet til. Som sort, så er kaktusser og sukkulenter faktisk i familie. Så de skal have samme behandling og pleje – hvilket betyder, ikke for meget sol eller vand.

Kaktus – DIY og rå dekoration, opstod da flere af mine kaktusser og sukkulenter var blevet trætte. 

De hang godt med hovedet, så der trængte til at der skulle ske noget nyt. 🙂 Så jeg splittede dem ad.

Med lidt held og god pleje, så ville jeg nok kunne få dem til at gro på ny, i ny jord og nye potter. Men i stedet valgte jeg at lave en dekoration, som så bare skal holde så længe den kan, samt nydes lige nu og her.

Kaktus – DIY og rå dekoration

Det du skal bruge:

En glasskjuler

Sand

Kaktusser og sukkulenter ( de behøver ikke være træt, nye kan også sagtens bruges )

Sten

Grene

Jeg har fyldt sand 2/3 dele op i skjuleren. Det giver et lækkert udtryk når man kan se dekorationen igennem glasset.

Jeg har rengjort mine kaktusser og fundet ting frem som skaber gode kontraster til hinanden. Farverne er holdt neutrale, men med forskellige overflader. Jeg elsker disse natur ting og det udtryk de giver når man sætter dem samme.

Jeg startede med at placere den stor sten i midten og derefter skuddet fra figenkaktussen, henover. Derefter har jeg brugt grenene og de små sten. Til sidst kom jeg sukkulentskuddene og kaktusbladene i.

Jeg er tosset med denne type dekoration, da den er rå og lækker og med så meget karakter.

Hvis det var varm sommer lige nu og med en god nattetemperatur, så kunne den sagtens holde ude på havebordet. Men nu er det blevet for koldt, til en overnatning derude for kaktusserne.Nu er vi jo også kommet ind i den første efterårsmåned, så nu er det tid til at hygge indendørs med levende lys. Så nu pynter den så fint på min skænk. Jeg elsker at lave nye stilleben og nye opstillinger i vores lille hjem. Så jeg skifter tit ud i planter, nips og pynt. Jeg laver også udsmykning og indretningsopgaver for erhvervsdrivende og private, samt pynter op til alle typer af fester. Som da jeg lavede en: blomsterstyling af Odenses lækker vin bar Noé.   Tryk på teksten og du kan læse hele indlægget.

Eller mange af de fester og bryllupper som jeg har liggende herinde på bloggen. Ta’ gerne et kig under de forskellige kategorier øverste oppe på siden ♥

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *