Juleinspiration fra MaMeNohr 2017

Juleinspiration fra MaMeNohr 2017

Nu er der kun en lille uge til 1. december og til 1. søndag i advent, så nu kan jeg vist godt give den gas med juleinspiration fra MaMeNohr 2017.

(Kan du se at jeg vinker til dig inde fra julekuglen 😉 )

Hvis du er fast læser herinde, så ved du, at mine julerier starter allerede i oktober og ja længe før det faktisk. Selv i min sommerferie har jeg julen i tankerne, for juli er den bedste måned at samle grankogler i. Julen er helt klart den bedste tid på året, hvis du spørg mig 😉

Adventsinspiration

Min stil er meget naturlig og stilren. Jeg mixer mange forskellige materialer, men holder udtrykket enkelt og rent. Selvom jeg elsker julen så er jeg ikke så traditionsbundet med min adventskrans. Den behøver f.eks. ikke være rund eller for den sags skyld indeholde gran og bånd. Jeg tænder også gerne alle fire lys 1. søndag i advent.

**For mange skal julen være rød og den skal se ud som den altid har gjort. Det er også super hyggeligt med noget genkendeligt og jeg er stor fan af traditioner i julen.

Vores første juletradition, ud af mange, er at vi altid henter vores juletræ 1. søndag i advent. Så har vi det stående med lyskæde på ude i havestuen, indtil et par dage før juleaften, hvor vi henter det ind i stuen og pynter det.

*

Adventskranse

Disse adventskranse er meget traditionelle. De er bundet på en halmkrans med mos, gran, kogler, kugler, grene, pynt og MASSER af glimmer. Glimmer kan jeg næsten ikke få nok af i julen. I julen er glimmer tilladt på næsten alt 😉

Jeg kunne nemt have tre, fire eller fem adventskranse. De laves jo af gode grunde kun i julen, derfor har jeg tit svært ved at begrænse mig.

*

Kalenderlys

Kalenderlyset er et must i december. I hvert fald herhjemme og især når man har børn. Det er så god en visuel måde at tælle ned til juleaften på.

Tit skal selve kalenderdekorationen ikke være særlig stor, da den som oftest stå på køkkenbordet. Den tændes hver morgen, mens det stadig er mørkt og koldt udenfor.

Med sit klare lys og fine pynt spreder den glæde og forventning om juleaften som er på vej.

Alt i denne dekoration har jeg købt i Søstrene Grene, lige undtagen lys og naturpynt.Jeg har brugt almindelig oasis i bunden af æsken og stukket materialerne ned i det. Lyset har fået tre ben af elefanttråd, så det står fast og ikke vælter.

Disse fine æsker er også fra Søstrene Grene. De har altså så mange fine ting og så meget lækkert julepynt.

Jeg er helt vild med disse super fine kogler i guld til ophæng og til pynt som her på disse dekorationer.

Er julen da ikke bare fantastisk og helt igennem fortryllende ? ♥

Jeg har også været i gang med lidt forskellige bud på dørpynt og dørkranse. De kommer også på bloggen inden længe 😉

Følg MaMeNohr på:
Facebook, Instagram, Bloglovin og Pinterest.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *