Jule-iskaffe der smager så englene synger

Verdens bedste jule-iskaffe med Baileys og kanel!

Jule-iskaffe der smager så englene synger. Jeg har altid været te-drikker og varm kaffe har aldrig rigtig smagt mig. Jeg kan rigtig godt lide duften af varm kaffe, men smagen er for mig alt for bitter.

Men så sidste efterår, var en god veninde og jeg på luksus-veninde-hygge-weekend-tur i Malmø og på denne tur lærte hun mig om kaffe på en helt ny måde, ISKAFFE! Hold nu op hvor er det en fantastisk opfindelse! Jeg er helt tosset med kaffe på den måde.

Jule-iskaffe der smager så englene synger

dsc_0196

Det du skal bruge:

Til et stort cafeglas:

2 tsk instant kaffe med top (jeg bruger Nescafe original, den med rødt låg, da den bliver opløst i kolde væsker)

koldt vand

4 isterninger

Baileys

Mælk

1/2 tsk rørsukker

Kanel

  • Hæld instant kaffe og rørsukkeret i glasset og fyld koldt vand i så det lige dækker.
  • Kom de fire isterninger i og brug en gaffel til at røre rundt med.
  • Du skal rører til alt kaffen er opløst.
  • Nu kommer du en GOD sjat Baileys i og fylder op med mælk.
  • På toppen drysser du med kanel og nyd den gerne sammen med mine Pebermynte hjerter med chokolade.

dsc_0195

Så er det bare om at lade julefreden sænke sig!

Du kan altid følge med i MaMeNohr.dk nyeste indlæg på både:

Facebook, Instagram, Pinterest og Youtube

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *