Indbagt mørbrad – med bacon, pesto og reven ost.

Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad – med bacon, pesto og reven ost – MUMS siger jeg bare!

Indbagt mørbrad er jo bare altid godt, men dette var første gang jeg prøvede med disse ingredienser og det er i hvert fald ikke sidste gang! Jeg har brugt grøn pesto, da det lige var den vi havde, men rød pesto tænker jeg også ville være lækker.

Vejret er jo fantastisk til hygge på terrassen, med god mad, venner og kold rosévin i glasset! Tænk sig alt den lækre sol vi har fået i år – hvis bare det holder sommeren ud.

Indbagt mørbrad – med bacon, pesto og reven ost

Det du skal bruge til 4 personer:

2 stk. svinemørbrad på ca. 500 g tilsammen.

250 g champignoner

200 g bacontern

1 pakke butterdej med 6 plader

200 g mozzarella

3 spsk. grøn pesto

1 fed hvidløg

Smør til stegning

Salt og peber

  • Start med at tø dine 6 butterdejsplader op.
  • Steg svinemørbraden i godt med smør, på en varm stegepande og med et par strøg salt og peber.
  • Efter ca. 10 min. kommer du svampene på stegepanden sammen med svinemørbraden.
  • Når svampene er brunet godt af tager du det hele af stegepanden og lægger det til side.

  • Steg baconen imens du ruller butterdejspladerne ud.
  • Tag 2 stykke bagepapir og læg tre butterdejsplader på hver, lad de tre plader overlappe hinanden med en cm. Rul plader ud så de hænger sammen.

  • Nu tager du dit bacon af stegepanden og lader det dryppe lidt af på et stykke køkkenrulle.
  • Kom din bacon, pesto, svampe og reven ost op i en skål og rør det rundt.
  • Smør blandingen ud på dine butterdejsplader og læg en mørbrad på hver. Fold siderne op omkring og luk dem godt.

Servere dine indbagte mørbrad sammen med en lækker salat og nye kartofler.

Prøv at servere dem sammen med min lækre kartoffelsalat med edamamebønner.

Fantastisk sommermenu 😉 Du finder opskriften på kartoffelsalaten lige HER

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest og YouTube

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *