IKEA hack – brændekurv

IKEA hack – brændekurv

Kender du til Ikea hacks? Altså at “hacke” dine Ikea møbler? Lave dem om, male dem eller bruge dem på en anden måde end det oprindeligt var tiltænkt.

Generelt så elsker jeg at renovere møbler og give dem et nyt liv og udtryk. Så tit når jeg ser et, for andre måske kedeligt og nogle gange grimt møbel, så ser jeg et projekt som skal prøves af. Men det betyder så også, at jeg har en god stak møbler stående, som alle bare står i kø for at blive frisket op. Det er ikke altid min mand kan se de samme muligheder i tingene som jeg, han ser bare en masse møbler som står i kø til genbrugsstationen – ha ha ha 😉

Vi har en fantastik brændeovn som vi bruger rigtig meget om vinteren. Men vores brændekurv var blevet træt og vi har derfor længe været på udkig efter en erstatning.

Jeg fandt så dette super fine bord da vi var et smut i Ikea. Det er et bord med plads til opbevaring nede i. Du finder det lige her. 

Ikea hack – brændekurv

Jeg er lidt vild med selve formen på kurven og at den er transparent pga. nettet. Den passer også helt perfekt i størrelsen som brændekurv og så kan den lige stå ved siden af min brændeovn. Total win win!

Brænde sviner jo helt vildt, så selvom det ville være super fedt bare at komme brændet ned i kurven, så bliver jeg nød til at have noget inde i. Min mand har sit eget firma, K.Sjødahl hvor han sælger og reparere skov-, have og parkmaskiner – så jeg vidste at han lå inde med de fedeste sække, slidte og med tryk på, som bare vil passe perfekt til det udtryk som jeg gik efter.

Jeg har en svaghed for blå i de støvet nuancer og med en snert af støvet grøn. Så det blev også den turkise udgave af opbevaringens bordet.

Jeg syntes simpelthen den er så fin mit nye Ikea hack og den er også god at hente brænde i, da man nemt kan bære den pga. nettet.

Jeg er virkelig glad for mit nye Ikea-hack 🙂

Renovering af vores 1. sal.

Vi er lige gået i gang med at lave om på vores 1. sal, hvor vi har en stor stue som skal laves om til to værelser til pigerne. Så der skal laves et par super fine værelser med en masse fine detaljer og møbler som skal laves personlige. Jeg har en del møbler, som jeg tænker skal bruges, men der skal også noget nyt til. Så det kribler virkelig i fingrene for at komme i gang. Men lige nu er vi stadig i gang med nedrivningen.

Har du lavet nogle gode Ikea hacks? 🙂

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin og YouTube

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *