Honning og soyamarineret kyllingespyd

Disse kyllingespyd er rigtig lækre og hele retten tager ikke mere end 30 min. hvis du kommer kyllingen i marinaden om morgenen.

Disse kyllingespyd er også super til madpakken.

Så lav hellere rigelig 🙂

Herhjemme hitter de hos både børn og voksne. De er også rigtig gode på grillen!

Honning og soyamarineret kyllingespyd med frisk pasta og spinatsalat med tomat og frisk mozzarella.

Til 4 personer:

700 g kyllingefiler

3 fed hvidløg

2 spsk. honning

4 spsk. soya

Træspyd

  • Lav gerne kyllingen og marinaden i god tid, så kyllingen rigtig kan trække.
  • Pres de 3 fed hvidløg ned i en pose og kom soya og honning i. Hvis du køber store kyllingefiler, så skær dem ud i mindre filer. Kom dem i posen og lad det trække i ca. et par timer, gerne flere.
  • Når de har trukket kommer du dem på træspyd. Skal de grilles, så læg træspydene i vand et par minutter inden, så slipper du for risikoen for at der går ild i enderne.
  • Hvis du kommer dem i ovnen, så forvarm den på 175 grader og giv dem ca. 25 min.
  • Læg dem på tværs i et ildfastfad. Så ligger de ikke i den overskydende væske.

Honning og soyamarineret kyllingespyd

Spinatsalat med tomat og frisk mozzarella

2 håndfulde spinat

4 tomater

1 frisk mozzarella

  • Skyl spinaten.
  • Vask dine tomater og skær dem og mozzarellaen i skriver. Bland det hele sammen på et smukt fad.
  • Dryp med en god olivenolie over salaten.

Kog en potion frisk pasta og servere gerne med et groft brød til. En rigtig lækker menu som passer perfekt til de lange lyse sommeraftener.

1 Comment
  • Tone Venjar
    maj 28, 2018

    kylling

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *