Hængende amaryllis på et julepyntet Gods

Hængende amaryllis

Jeg holder af mange ting ved julen, men en rigtig juleklassiker er en hængende amaryllis. Amaryllissen er SÅ smuk og elegant en blomst. Den kan fås både som løgplante og som snitblomst. Det er en rigtig sæsonblomst, da den kun kan købes her om vinteren.Som snitblomst bruges den i buketter og som enkel blomst i en vase med en fyrgren eller en lærkegren. Den der hænger på billedet har jeg lavet i sidste uge da jeg var ude på et helt fortryllende sted.

Margård Gods

Margård Gods ligger kun 2 min. i bil fra hvor jeg bor. Det er så fantastik et sted! Det oser af charme og storhed. Når man køre ind af den lange vej ned til huset, bliver man helt fortryllet af dette smukke, smukke sted.

Når man så møder Dorthe og Per Bo som bor her, så mærker man den største gæstfrihed og varme som byder en velkommen.

Hvis du vil læse meget mere om Margård Gods og evt. leje deres smukke lokaler til møder eller foredrag, så kig forbi deres smukke hjemmeside www.margaard.com

Jeg har to ekstra ideer som jeg også har lavet derude og som jeg lover at dele med jer inden jul ♥

Hængende amaryllis

1 amaryllis

1 lærkegren

2 julekugler

1 fyrgren

Lidt ekstra pynt – jeg har brugt et par snefnug i stof

Sølv vindseltråd

Nu tråder du de forskellig ting og binder dem rundt om stilken, ved ende af amaryllissen. Inden du hænger den op, skal du huske at fylde vand ned i den hule stilk. Det er nemlig det der gør den så super smart – at stilken er hul og derved kan hænge med vand i stilken og springe ud.

Rigtig glædelig jul fra mig og Margård Gods ♥

Følg MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube og Bloglovin

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *