Guld i grøftekanten i maj måned

Lige nu er skov, marker og haver i fuld gang med at springe ind i sommeren. Alle forårets løgvækster er ved at være færdige med at blomstre og mine smukke bonderoser står i store flotte knopper, klar til at springe ud.

Har du set, at inde i en tulipan, gemmer der sig hjerter på kronebladene? ♥

Det har jeg aldrig lagt mærke til før og da min lille dreng plukkede denne tulipan til mig, ja så smeltede mit moderhjerte da fuldstændigt ♥ 🙂

Jeg elsker denne tid, hvor alt bliver grønnere og alle fuglene fløjter fra tidlig morgen til sen aften. De skønne lange aftner og lyse smukke morgener. Haverne bliver smukkere og smukkere efterhånden som flere stauder og buske vågner og suger til sig af varmen og solens stråler.

Ude i den vilde natur er blomsterne også godt på vej frem. Det er det rene guld i grøftekanten 😉 Du kan finde mange smukke og helt fortryllende blomster derude. Du må plukke af de vilde blomster, græsser og de andre ting du finder i grøfter og vejkanter til eget forbrug eller til at forkæle en du har kær.

Men husk markerne er bøndernes 😉

Guld i grøftekanten i Maj måned

Jeg gik en tur, i går, ude på den vej hvor vi bor. Der fandt jeg den smukkeste vilde kørvel, den er perfekt til buketter og har en rigtig god holdbarhed i vaser. Den er smuk med sine yndige fine små hvide blomster og den står så stolt og rank lige nu overalt i alle grøftekanter.

Ude mellem alle de smukke vilde kørvel står de fineste græsser. De er super smukke, i høje luftige buketter, da de skaber en masse liv.

Når man sådan er jagt, efter blomster, i naturen eller i ens egen have er det vigtigt at man har vand med på turen. Det er for at vandmætte alle blomsterne, så de ikke falder med hovedet.

Mine smukke hosta er godt på vej til at folde sig ud og dem kunne jeg altså heller ikke stå for, så de kom også med i buketten.

Jeg har delt alle mine fine blomster ind i bunker for at gøre det mere overskueligt. Jeg har også fjernet alle de små blade så alle stilkene er rene og fine.

 Jeg synes at ved denne typer blomster, så skal man beholde længden så lang som mulig.

For at få en flot luftig buket så binder jeg den i spiral. Så bliver stilkene heller ikke mast når jeg binder bånd om stilkene.

Så kom ud i den smukke danske natur og berig dig selv med en stor buket blomster ♥

Det vrimler frem lige nu, med guld i grøftekanten 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *