Fortryllende blomster pynt til skønne kager og søde sager – bogreception

Fortryllende blomsterpynt til

Skønne kager og søde sager – bogreception

I torsdags var jeg i København for at pynte op for Liv Martine og Simone. De havde bestilt mig til at lave det mest fortryllende blomster pynt til deres Skønne kager og søde sager – bogreception.

Dem som kender mig eller som er fast læser herinde, ved at blomster er en stor del af mit liv. Jeg ELSKER blomster og især dét blomster kan gøre for et rum, en glæde, en fest, en sorg – stort set alt hvad der har med følelser at gøre.

Så jeg var meget beæret da jeg fik den fantastiske opgave at pynte op for Liv Martine og Simone, som for mig er to virkelige inspirerende og super dygtige karrierekvinder.

For en måned siden fik vi os en god snak omkring deres ønsker og jeg fik set både video og billeder af det lokale som deres store dag skulle holdes i. Det var helt perfekt!

Bogreception

Så i torsdags kørte jeg til København, nærmere restaurant La La La på Christianshavn som har det fineste orangeri, hvor bogreceptionen skulle holdes.

Liv Martine og Simone havde ønsket sig et grøftekant look til bordet og selve rummet. Det var helt perfekt da rummet var oplagt til det look.

Det var så fin og sjov en opgave. Jeg har længe drømt om at lave præcis sådan et fint blomster loft og det blev lige som jeg havde haft i tankerne – heldigvis ramte jeg også helt plet omkring Liv Martine og Simone’s ønsker.

Du kan læse om deres oplevelser fra dagen og se mange flere billeder lige HER 

Blomster pynt

Blomster pynt

 

Blomster pynt til kagebord

Loftet blev pyntet med en masse lækre sommerblomster og græsser – det samme blev kagebordet og alle de små runde borde rundt i hele orangeriet.

blomster pynt til Skønne kager og søde sager – bogreception

Stort tillykke med bogen og en helt fantastisk dag ♥

Både Liv Martine og Simone havde virkelig formået at skabe de fineste rammer til alle deres gæster. Der var balloner, limonade, hyggehjørne til børnene, gaver i form af de fineste stofposer som Simone havde lavet illustrationer på og selvfølgelig en masse lækre kager ♥

Det var så perfekt og super en dag hvor solen skinnede og alle var glade.

Fortryllende blomster pynt til

Skønne kager og søde sager – bogreception

Tusind tak for en skøn og sjov dag I to ♥ Det var en ren fornøjelse at pynte op for Jer samt at være med til at fejre Jeres store dag. Det er virkelig en super fin og lækker bog i skabt sammen. Stor respekt til Jer!

Hvis du også altid har drømt om et smukt og fortryllende blomster loft eller skal bruge blomster til en anden speciel anledning. Så kontakt mig endelig og lad os få en snak om dine tanker og blomsterdrømme på stine@mamenohr.dk 🙂

Find MaMeNohr.dk på:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin og YouTube

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *