Formland august 2017

Formland august 2017

Klokken er nu 20.15 lørdag aften. Jeg har smækket benene op i sofaen og nyder en iskold iskaffe ♥

Det har været en dejlig og inspirende dag.  Jeg har været på, Formland messe august 2017, hele dagen, for at se alle de kommende nyheder indenfor interiør og design. Det er udelukkende en indkøbsmesse for erhvervsdrivende. Så det er desværre ikke en messe for alle.

Første gang jeg var på Formland Messe var tilbage i 2006, altså for 11 år siden. Formland er altid to gange om året, i februar og august.

Jeg synes at der er sket en kæmpe forskel fra 2006 og til i dag. Både mht. udstillerne, men også deres måde at vise deres ting frem på. Første gang jeg var afsted, var det også i august, altså julemessen. Der var virkelig jul alle steder og de flotteste julepyntede stande!

Et rigtig Winter Wonderland at træde ind i. 🙂

Det er der ikke meget af i dag. Det er svært at se den store forskel, på den messe der er i august til den der er i februar.

Personligt synes jeg det er synd, jeg var vild med den julestemning man kom i når man gik rundt mellem juletræer og smukt julepyntede stande.

Men der var lidt jul i år! Især 2Have havde gjort et stort og flot stykke forarbejde med at julepynte mange af deres fine potter, fade og krukker. De har virkelig også mange fine ting til at komme i dekorationerne, en masse med især glimmer og glitter. Det må man ALDRIG gå ned på i julen 😉

Her er en masse smukke inspirationsbilleder fra 2have’s stand.

En anden stand som heller aldrig svigter og som altid er super lækker er B.GREEN ♥

Hvis du er til naturlige lerkrukker med patina og smukke zinkkasser, glaskrukker osv. Altså den rå, naturlig og rustikke verden, med et strejf af romatik, så er det B.GREEN.

Jeg er virkelig fan og har været det længe!

Her er lidt inspirationsbilleder fra B.GREEN’s stand, på Formland 2017.

Jeg kan slet ikke vente, til jeg skal i gang med mit drivhuse projekt. Så ved jeg godt, hvor mange af potterne og krukkerne skal købes 🙂 B.GREEN har faktisk en serie som hedder Merle, samme smukke navn som min mindste datter ♥

En tredje stand, som altid er et overflødighedshorn af lækkerier er JH Engros. De sælger kun til erhvervsdrivende, (ligesom de to andre stande) men derfor kan I jo godt nyde deres fantastiske stand, fyldt med kaktusser og sukkulenter. De er i min verden, virkelig trendsætter inden for planter og måden at bruge dem på. De er utrolig dygtige, meget stilsikre og tro mod deres egen stil.

Lækre billeder fra JH Engros’s stand

Er det ikke lækkert…! Jeg er i hvert fald solgt 🙂

Det skal lige siges, at intet i dette indlæg er sponsoreret eller reklame. Det er helt igennem mine egne ord og meninger helt fra hjertet – så fik vi lige det på plads 😉

Der var rigtig mange stande som stjæl min interesse, mange nye som jeg ikke kendte, men også nogle stykker som jeg følger på instagram. Der er altid sjovt at se de produkter live.

Alt i alt var det en dejlig messe i dejligt selskab, med gode kendte brands, samt nye som har vakt min interesse ♥

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *