Her får du den 1. af flere lækre og smukke DIY (gør-det-selv) værtindegaver

Nr. 1 af lækre værtindegaver af genbrugsfund

I denne skønne juletid render vi jo alle til en masse hyggelige sammenkomster, hvor man tit lige har en lille ting med til værtinden. Som blomsterdekoratør og stor blomsterelsker, så elsker jeg jo at give blomster, men jeg synes også det er super hyggeligt, at forære ting som man selv har lavet i kærlighed og med en masse kreativitet.

De ting jeg har fundet frem her er noget fra et loppemarked og genbrugsbutikker. Det er ting som ingen stor værdi har, som de er, men med lidt nytænkning og lækre gør-det-selv materialer, kan de nemt forvandles til super fine ting som ligner noget fra modebladene.

dsc_0208

Til den første skal du bruge:

  • Tre hvide krus
  • En tusch til glas og porcelæn ( kan købes i alle hobbybutikker)
  • Tre hvide hyacinter
  • Islandsk mos
  • Små kogler
  • Eucalyptus stilke

dsc_0213

For at lave lidt sjov med de fine krus, har jeg skrevet i bunden af dem. Den tusch jeg har brugt er beregnet til glas og porcelæn og det betyder at, hvis man lader krusene tørre i 4 timer og derefter hærder dem i ovnen i 90 min ved 160 grader, så kan de tåle at komme i opvaskeren. Så kan de bruges til varm kakao med skumfiduser, når hyacinterne er afblomstret.

dsc_0214

Jeg har også skrevet udenpå kruset. I denne anledning er det jo til en juleværtindegave og derfor har jeg skrevet JUL, men det kan jo selvfølgelig laves med andre ord og flere krus.

dsc_0217

De kan pyntes på mange forskellige måder. Fyld dem med slik, småkager eller blomster.

Jeg har pyntet dem med hyacinter, mos, kogler og eukalyptus. Alle ting, som du kan købe hos de fleste blomsterbutikker.

dsc_0218Vindseltråden har jeg brugt til koglerne. Jeg har lige trukket en tråd rundt om dem og stukket dem ned i jorden. For at hæfte eukalyptussen, har jeg lavet små U-formet stykker vindseltråd og trukket rundt om stilken og ned i jorden.

dsc_0223

 

dsc_0266

Så er der en fin gave klar, til at glæde en skøn person i denne juletid.

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *