DIY øreringe og armbånd

DIY øreringe og armbånd

DIY = gør-det-selv  ♥

Lige nu hitter de små fine tassel, kvast eller frynser (kært barn har mange navne) på alle former for smykker. De er så super fine og meget nemme at lave.

I mandags havde mine piger og jeg hygge-krea-dag. Den blev blandt andet, brugt på at lave fine tassel smykker. Alle de materialer vi har brugt er ting fra gemmerne, men de kan alle købes hos Panduro eller i de fleste stofbutikker.

Stofresterne fik vi ikke brugt i denne omgang, men jeg tænker, at de nok også skal laves til armbånd eller måske hårbånd.

Vi endte med at lave en helt lille kollektion 🙂 Det var så hyggeligt og når vi først kommer i gang så kommer ideerne helt af sig selv.

DIY øreringe og armbånd

Det du skal bruge til at lave en tassel:

Sytråd i dine ynglings farver

1 stykke pap

Små metalringe eller tynd ståltråd. Husk at bruge noget som er beregnet til smykkefremstilling, da det jo kommer i kontakt med din hud.

Saks

_____

Materialer til smykker som dine tassels skal pynte på:

Disse materialer kan købes i Panduro

Perler

Elastik

Kæde/lås

Øreringe

Smykkeståltråd

Bidetang

 

Klip et lille stykke pap til, så det passer i den længde som du vil have din tassel.

Kom din lille ring eller dit stykke ståltråd ind i mellem pappet. Nu snore du din tråd rundt om pappet, til du har den tykkelse du ønsker. Her må du prøve dig lidt frem.

Hvis du bruger ståltråd som jeg, så skal du dreje tråden et par gange rundt om sig selv og klippe resten af. Drej ståltråden rundt, så enden vender ind i sytråden.

Så klipper du sytråden op i bunden af pappet. Klip et ekstra stykke sytråd af og bind den en del gange rundt oppe i toppen. Slå en knude og klip frynserne pænt til i bunden.

De er super fine på en solbrun krop.

Så er det bare med at lave en god stak. Lav gerne armbånd, halskæder og øreringe som de kan pynte på. De er så hyggelige at lave, at man har svært ved at stoppe igen 🙂

Materialerne til disse øreringe har jeg haft liggende i flere år – man skulle næsten tro at de ventede på disse fine tassels 😉Man kan også lave tassels med små fine mini perler. Det kræver lige lidt mere koncentration. Men disse her lavede min store pige på 8 år uden problemer.

Du behøver heller ikke at fremstille helt nye smykker til dine tassels. Du kan sagtens pynte dine ynglings smykker med dem. Jo mere personligt, jo bedre 😉

Husk du kan altid følge med i mit kreative univers på både Facebook, Bloglovin og Pinterest.

Bare søg efter MaMeNohr 🙂

3 Comments
 • Christine
  august 3, 2017

  Hvor har du fundet så flotte mellemled henne? de er godt nok fine!

  • Stine
   august 3, 2017

   Hej Christine. Åh hvis bare jeg kunne huske det, men som jeg skriver, så er det længe siden jeg har købt dem. Men prøv at google “smykkematerialer mellemled”. Så dukker der faktisk flere fine bud op 🙂

   • Christine
    august 4, 2017

    Det vil jeg forsøge. Mange tak! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *