DIY fyrfadsstage, æggebæger eller bordkort

DIY fyrfadsstage, æggebæger eller bordkort

Disse fine æggebæger lavede jeg faktisk i påsken til vores æg. Men jeg fik dem aldrig brugt… MEN så fandt jeg ud af at hullet lige præcis passede med et fyrfadslys – så nu har de to eller nærmere tre funktioner 😉

De er SÅ søde og super nemme og hurtige at lave. Jeg kan lige se dem for mig til forårets mange fester, konfirmationer og bryllupper som bordkort og fyrfadsstager.

Så skidt pyt med at jeg ikke lige fik dem brugt til påske 🙂

Det du skal bruge:

Køkkenrullerør

Lædersnor

Dobbeltklæbende tape

Filt

Fjer

Klip det antal af ringe af dit køkkenrullerør du skal bruge og mål derefter dit filt ud.

Mine ringe måler: 3 cm

Mit filt stykke måler: 7 cm x 17 cm

Klip et stykke lædersnor af i en længde på 26 cm.Sæt et lille stykke dobbeltklæbende tape ind i hver side af røret. Buk siderne af dit filt ind i røret og bind din lædersnor rundt om. Pynt med en lille fjer.

Brug dem på dit morgenbord som æggebæger.

Eller kom et fyrfadslys i og læg et lille stykke fint papir under og brug det som et bordkort.

Så fint og enkelt ♥

God krea-lyst ♥

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *