DIY eucalyptus krans – med et strejf af påske.

Enkel påske krans med eucalyptus

Denne krans er så fin og enkel at man nemt kan sætte sit eget udtryk på den. Jeg er tosset med ting som er så enkle og lige til, men det er tit også det sværeste at finde på, for når det bliver så enkelt så skal det samtidig være noget som giver en masse i “bare” sit udtryk. Denne krans er en gammel klassiker og jeg har lavet den mange gange.

Den er virkelig nem også dufter den så fantastisk af eucalyptus !

Har du forresten set mit DIY påskeæg? Det kommer i Hendes Verden inden for et par uger og lige denne eucalyptus krans kommer også i ugebladet Hendes Verden, bare i uge 13 ♥ Det så vildt og lige stort hver gang de bringer mine ideer 🙂

På grund af at påsken nærmere sig, har jeg pyntet min eucalyptus krans med et fint æg, som faktisk er fra vores egen høns.

Racen hedder grønlægger, da deres æg er grønne! Eller nærmere turkise – de er så super fine ♥ (Ja det er altså skallen som er grøn, ægget inden i er ligesom alle andre æg 🙂 Jeg nænner næsten ikke at slå dem i stykker når jeg skal bruge dem. Men det er også ALT for stort et mas at skulle puste æg hver gang. 😉

DIY eucalyptus krans med et strejf af påske.

Det du skal bruge:

En renseribøjle

Et par stilke eucalyptus

Vindseltråd

Et par smågrene

Et æg

En krystal

Start med din renseribøjle, eucalyptusen og vindseltråden. Har du ikke lige en renseribøjle, så kan du sagtens bruge en anden form for ståltråd eller ring. Det er bare vigtigt at den er tynd, for at du får det enkle udtryk.

Form din bøjle til en ring. Klip små stykker vindseltråd af i en længde på ca. 4 cm. Sno eucalyptusen rundt om bøjlen og hæft den enkle steder med din vindelstråd.

Kransen er så fin og smuk som den er. Men du kan også vælge at pynte den med ting som passer til din stil.

Jeg har valgt at pynte min med lidt grene, et æg og en fin krystal som kan fange de fine forårsstråler som solen sender afsted lige nu.

Jeg har bundet en snor på krystallen og derefter bundet snoren på grenen. Trukket ægget på snoren og til sidst bundet det hele på kransen.

DIY eucalyptus krans med et strejf af påske.

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *