DIY eucalyptus krans med et strejf af påske.

Enkel påske krans med eucalyptus, æg, grene og krystal

Denne krans er så fin og enkel at man nemt kan sætte sit eget udtryk på den. Jeg er tosset med ting som er så enkle og lige til, men det er tit også det sværeste at finde på, for når det bliver så enkelt så skal det samtidig være noget som giver en masse i “bare” sit udtryk. Denne krans er en gammel klassiker og jeg har lavet den mange gange. Så derfor ville jeg også have at I skulle have glæden af at lave. Den er virkelig nem også dufter den så fantastisk!

På grund af den kommende påske, har jeg pyntet den med et fint æg, som faktisk er fra vores egen høns. Racen hedder grønlægger, da deres æg er grønne! Eller nærmere tyrkise – de er så super fine <3 (Ja det er altså skallen som er grøn, ægget inden i er ligesom alle andre æg 🙂 Jeg nænner næsten ikke at slå dem i stykker når jeg skal bruge dem. Men det er også et ALT for stort et mas at skulle puste æg hver gang. 😉

DIY eucalyptus krans med et strejf af påske.

Det du skal bruge:

En renseribøjle

Et par stilke eucalyptus

Vindseltråd

Et par smågrene

Et æg

En krystal

Start med din renseribøjle, eucalyptusen og vindseltråden. Har du ikke lige en renseribøjle, så kan du sagtens bruge en anden form for ståltråd eller ring. Det er bare vigtigt at den er tynd, for at du får det enkle udtryk.

Form din bøjle til en ring. Klip små stykker vindseltråd af i en længde på ca. 4 cm. Sno eucalyptusen rundt om bøjlen og hæft den enkle steder med din vindelstråd.

Kransen er så fin og smuk som den er. Men du kan også vælge at pynte den med ting som passer til din stil.

Jeg har valgt at pynte min med lidt grene, et æg og en fin krystal som kan fange de fine forårsstråler som solen sender afsted lige nu.

Jeg har bundet en snor på krystallen og derefter bundet snoren på grenen. Trukket ægget på snoren og til sidst bundet det hele på kransen.

DIY eucalyptus krans med et strejf af påske.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *