De dejligste veninder!

De dejligste veninder ♥

Jeg er så fantastisk heldig!

Jeg er med i en venindegruppe på 13 tøser. Vi har alle gået i folkeskolen sammen og flere har også gået i børnehave sammen.

Vi har et helt specielt og unikt venskab♥

Vi har fulgtes ad hele livet, igennem de sjove, forvirrende og hårde teenagerår, de første kærester, den første cigaret, den første kærestesorg, ture ud i det blå på vores Puch maxi’er, vores teltture i Løkken og på Midtfyns festival.

Bryllupper, barnedåber, flytninger, nye jobs og tab af kære familiemedlemmer♥

Alt i livet – på godt og ondt, deler vi med hinanden. Vi støtter hinanden og vi ved at vi altid kan regne med hinanden. Vi har de bedste, sjoveste, pinligste og dejligste minder sammen. Jeg ville ikke være blevet til den jeg er i dag, uden de tøser. De er min familie – de og vores venskaber betyder ALT for mig.

Vi ser hinanden på kryds og tvær i hverdagen. Men én dag om året er hellig for os alle og det er vores årlige julefrokost. Den dag ser vi alle frem til hvert år og det er kun for os tøser.

Men da vi er spredt ud i hele det ganske land, lige fra Vestjylland til Nordsjælland, så kan det godt være svært at finde en dag hvor vi alle kan ses samtidig. Vi har jo også alle vores familier, jobs og interesser at tage hensyn til, så det kan ikke undgås at der nogle gange vil mangle et par stykker.

I fredags havde jeg inviteret til hygge med alle pigerne. Jeg havde bagt en stor potion grove spinatboller og de lækre chokolade muffins. Vi blev syv tøser og det var SÅ hyggeligt. Alle tog lidt mad og drikke med også hyggede vi ellers fuldt ud. Det var de lækreste ting vi fik serveret og det er så skønt at gøre det på den måde.

Jeg elsker at pynte lidt ekstra op når vi får gæster, så jeg havde lavet en dekoration til bordet.

Jeg har brugt en træskrive hvori jeg har monteret elefanttråd (det er en tyk ståltråd).

Derefter har jeg lavet et mønster af køkkenrullerør som jeg har hæftet fast på ståltråden. Mønstret er det samme som  jeg har lavet til 2 smukke ideer med et bundt tulipaner.

Derefter har jeg trukket små løg, små påskeliljer, gæslingegrene og æggeskaller på.

På hver tallerken lagde jeg en serviet med et rynkeblad omkring og en lille påskelilje ved.

En lille hyggelig ide til påskebordet.

Det var virkelig de lækreste ting de forskellige havde lavet og medbragt.

MUMS hvor blev vi forkælet!

For bare at nævne lidt så var der: En skøn laksesalat, rodfrugtechips med hvidløgs dressing, smørstegte edamame bønner med havsalt, dadler i baconsvøb, syltet valnødder, brie/hvidløgs lagkage, aioli, flere forskellige slags pesto og oste, kiks, grøntsager, frugt og boller.

Tak for en skøn aften søde piger 🙂 Til jer der manglede – vi ses snart! ♥

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *