Brudebuketter – inspiration og ideer

Brudebuketter 

Når man skal giftes, så er en smuk brudebuket en meget vigtig detalje for mange kvinder. Brudebuketter, inspiration og ideer er en vigtig del i forbindelse med mit job som blomsterdekoratør, og jeg elsker og brænder for at finde den helt rigtige brudebuket til hver enkel brud. Der er ligeså mange ønsker, ideer og tanker bag som der er brude til.

I dette indlæg vil jeg vise dig flere brudebuketter, med en masse skøn inspiration og de lækreste blomster ♥

Så hvis du, som jeg, er en evig romantikker så læn dig godt tilbage og sug de mange smukke blomster og stilarter til dig.

Brudebuketter

Dette er en traditionel rundbundet brudebuket i sarte pastel farver.

Tjek lige hvor fin den er – så yndig og smuk.

Syet brudebuket

Denne type brudebuket er en syet brudebuket. Den er lavet af kronbladene fra rigtig mange roser. Jeg har også lavet et indlæg om en hvid syet rose, som jeg lavede for et par år siden.

Her ser du selve processen og det store stykke arbejde og håndværk som ligger bag dette smukke kunstværk.

Hvid og limefarvet brudebuket med hæng.

Dette er en smuk hvid brudebuket med roser og limefarvet hæng og pynt. Den er så smuk med de lange ranker med pynt af bær, diamanter og hyacinter.

Et lille kig ind i kreativiteten.

De mere boheme og naturlige brudebuketter er virkelig også vundet frem. De oser af lækkerhed og god smag. Farver og stilen skal se naturlig og tilfældig ud, men det kræver sit håndværk at kunne få det udtryk frem.

Boheme og naturlige brudebuketter

De smukkeste ranunkler sammen med hyacinter, diamanter og eukalyptus. Hvis du vil se endnu flere brudebuketter fra min hånd, så klik dig videre lige her Brudebuketter 

Find og følg MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest og YouTube

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *