Brudebuketter anno 2018

Brudebuketter anno 2018

Der har været meget stille på bloggen de sidste par uger. Det er skam ikke fordi jeg ikke har haft noget på hjertet – tværtimod!

Jeg har flere indlæg liggende klar i hovedet, lige parat til at blive skrevet og med billeder der er taget,  redigeret og klar til at blive skudt af sted.

Men tiden har været knap og andre ting har krævet min opmærksomhed. ♥

Foråret og sommeren er lig med bryllupper, mange bryllupper – og jeg ELSKER det 🙂 Det er en stor ære og fornøjelse, hver gang jeg er med til at lave den smukkeste buket en kvinde kan få. Her får du en anderledes, men meget skulpturel og smuk brudebuket at se.

Brudebuket af craspedia

Den er lavet af ren craspedia også kaldt trommestikker. Efter jeg har samlet dem i en smuk halv rund kugle har jeg pyntet den med orkider, græsser, kroneblade og perler.

Den er så fin og enkel og har alligevel så meget karakter over sig. Craspedia ligner ikke andre blomster som vi kender dem – den er helt sin egen.

Ved at pynte den, kan man få lige den farve eller stil ind over som man ønsker.

Selv fra indersiden er den utrolig smuk ♥

Jeg har mange flere brudebuketter på vej, så hvis du skal giftes eller kender nogen som skal, så hold godt øje med bloggen. Jeg fylder den op med smukke brudebuketter inden for den næste tid.

Men hvis du ikke kan vente, så kan du se og læse om flere af de brudebuketter jeg har lavet tidligere, dem finder du lige her: Brudebuket ♥

Hvis du skal giftes så sende mig en mail på stine@mamenohr.dk og lad os sammen skabe din drømme brudebuket 🙂

Find og følg MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin og YouTube

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *