Brudebuketter anno 2018

Brudebuketter anno 2018

Der har været meget stille på bloggen de sidste par uger. Det er skam ikke fordi jeg ikke har haft noget på hjertet – tværtimod!

Jeg har flere indlæg liggende klar i hovedet, lige parat til at blive skrevet og med billeder der er taget,  redigeret og klar til at blive skudt af sted.

Men tiden har været knap og andre ting har krævet min opmærksomhed. Så som et nyt job!

Jeg er startet i en skøn og mega lækker blomsterbutik, som virkelig har fingeren på pulsen. Jeg startede den første februar og ugen efter havde vi en brudebuket workshop. Butikken har deres egen hjemmeside og den manglede nye lækre brudebuket billeder. Så det var en aften hvor vi legede og kom med ny inspiration til hinanden. Så fantastisk en aften, hvor det summede af kreativitet og de lækreste blomster blev tryllet om til små og store kunstværker.

Jeg havde selvfølgelig mit nye elskede kamera med 🙂 Så jeg fik taget en masse skønne billeder af alle de smukke brudebuketter ♥

Brudebuket af craspedia

Den første smukke brudebuket er helt skulpturel i sit udtryk. Den er lavet af ren craspediaer også kaldt trommestikker. Efter jeg har samlet dem i en smuk halv rund kugle har jeg pyntet den med orkider, græsser, kroneblade og perler.

Den er så fin og enkel og har alligevel så meget karakter over sig. Den ligner ikke andre blomster som vi kender dem – den er helt sin egen.

Ved at pynte den, kan man få lige den farve eller stil ind over som man ønsker.

Selv fra indersiden er den utrolig smuk ♥

Jeg har mange flere brudebuketter på vej, så hvis du skal giftes eller kender nogen som skal, så hold godt øje med bloggen. Jeg fylder den op med smukke brudebuketter inden for den næste tid.

Men hvis du ikke kan vente, så kan du se og læse om flere af de brudebuketter jeg har lavet tidligere, dem finder du lige her: Brudebuket ♥

Find og følg MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin og YouTube

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *