Brudebuket af brudeslør

Af 2comments No tags Permalink 4

Til dette smukke bryllup havde brudeparret valgt at holde festen i et sort/hvid tema.

Bruden havde forelsket sig i en kugle lavet af brudeslør. At bruge meget af en blomst giver et fantastisk roligt udtryk. Men for at få det sorte ind i buketten, valgte vi også at bruge den smukke blomst ornitogalum, som har et lille sort øje på hver blomst.

img_3275

Brudens bedsteforældre var desværre gået bort og kunne naturligvis så ikke deltage i hendes bryllup. Men for alligevel at have dem tæt på sig hele dagen, kom hun med en fin lille medaljon, hvor hun havde et billede af dem i. Med et fint sort bånd bandt jeg medaljon fast på håndtaget, lige under buketten. Så super fin, personlig og smuk en ide.

img_3283

Brudeparrets datter var den smukkeste lille brudepige. Til hende lavede jeg et bånd med brudeslør, som hun bar rundt om hovedet.

img_3284

Hun skulle selvfølgelig også have en lille brudepigebuket.

img_3285

2 Comments
 • Henriette
  november 12, 2016

  Stine du er den dygtigste blomsterbinder. Du har et fantastisk blik for æstetik og at sammensætte en buket med din signatur og de ønsker som et brudepar har. Jeg elskede min brudebuket og den fine krans, som du lavede til Ida Marie. Hun var den fineste lille “fe” med krans og buket.

  • Stine
   november 13, 2016

   Jeg bliver helt rørt af de smukke ord. Tusind tak! Det var fedt at lave SÅ lækre ting til to SÅ smukke piger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *