Bounty is – på den sunde måde

Bounty chokoladebar, er virkelig en af mine favorit chokolader. Jeg er VILD med sammensætningen af kokos og chokolade!

Da jeg var oppe og handle i sidste uge, så jeg at man nu kan få skyr yoghurt med kokossmag. Så det gav mig ideen til denne sunde udgave af en Bounty is.

Man skal ikke forvente en vaniljeis-cremet konsistens, men den er slet ikke ringe og jeg kan med god samvittighed spise en, ja hvorfor ikke to is, uden at skulle trække i løbetøjet lige efter 😉

Bounty is – på den sunde måde

1 liter skyr kokos yoghurt

4 dl kokos

100 g 70 eller 86 % chokolade

  • De isforme jeg har, har jeg fået af en sød nabo. Men jeg ved, at man kan købe nogle som minder om flere steder på nettet, hvis du Googler isforme.

  • Bland din yoghurt og kokos. Hvis du synes konsistensen er for tynd eller du elsker kokos, kommer du bare lidt mere kokos i.
  • Hak din chokolade og kom den i.
  • Hæld din is i dine isforme. Jeg brugte 6 isforme, men der var is til 4 mere.

  • Kom dem i fryseren i mindst 8 timer.
  • Jeg har smeltet lidt chokolade som jeg har hældt på da isene var frosset og lige inden de skulle spises.
  • Når de skal spises, så lad dem tø lidt inden du sætter tænderne i dem, så er de bedst.

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *