Bordpynt til nytår 2017 – samt året der gik

Bordpynt til nytår 2017

Bordpynten til nytårsbordet er vigtig og det er maden også. Så der skal være plads til begge dele. I år skal vi ikke holde nytår hjemme, men hos gode venner. Jeg har selvfølgelig lovet at tage blomsterpynten med til bordet.

Året der gik…

Nu har jeg i mange år læst rigtig mange blogs! Og jeg har nydt at dykke ned i hver og en og følge med de mange forskellige mennesker og deres unikke interesser.

Mange har hvert år gjort status over deres år. Så jeg tænker, at det skal jeg også prøve- 2017 var et vildt år, både på bloggen og personligt.

Da vi gik ind i 2017 var jeg på barsel med vores lille dreng, som også er vores nr. 3 i flokken af guldklumper ♥ Det er så vildt at være med mor til tre, både følelsesmæssigt men også personligt. Jeg er stornyder af mit eget selvskab og jeg kan NEMT får en hele weekend til at gå med bare mig og mine kreative idéer. Jeg har hovedet fuldt af idéer konstant og har altid gang i 1000 halvfærdige projekter, da tiden er knap. Men samtidig er jeg MOR med alle de ting og følelser som de indebære. Jeg vil gøre ALT for mine børn og det betyder også at jeg vil sætte mig selv til side for dem ♥

Så I sommers da jeg skulle tilbage fra barsel, så vidste jeg at tiden blev knap og jeg havde svært ved både at opfylde min drøm som blomsterdekoratør, i den bedste butik med den bedste chef, men også samtidig nå at hente mine børn inden for lukketid.

Så efter kort tid tilbage på jobbet, måtte jeg med tårer ned af kinderne, sige farvel til mit job. Hverdagen, den lange køretid ( en time hver vej ) og en mand som nyopstartet selvstændige, det gik bare ikke…

Jeg er blomsterdekoratør helt ind i hjertet og det er både mit job, interesse og min livstil. Så det slipper jeg aldrig!

Så nu står jeg igen på egen ben, men det bliver godt, jeg kan mærke det 😉

Inden jeg går videre med året, får du først en meget nem og hurtig ide til pynten til bordet nytårsaften. Tit så får jeg ideerne til pynten, når jeg er ude og handel eller hvis jeg ser en lækker farve, som jeg så tænker det er LIGE den jeg skal bruge.

Du kan læse om alle mine ideer fra sidste år lige her: Masser af nemme DIY til nytår

I år faldt jeg over disse guldkrus i Netto samt Nettos fine udvalg af hyacinter.

Bordpynten til nytårsbordet 2017

Det du skal bruge:

5 hyacinter

5 guldkrus ( netto’s nytårs udvalg)

Papirs strimler

Guldkarameller

Lilla pynt

Lilla blomster blade

Kom de fem hyacinter i de fem krus, uden deres potter. Dæk jorden med papirsstrimler.

Brug guldkarameller, papirsstrimler, lilla pynt og guldkugler med glimmer. Brug hvad du har i gemmerne og som kan passe til dit nytårsbord.

Kom guldkaramellerne i samme med det lilla pynt og guldkuglerne. Samme antal i hver, men gerne asymmetrisk.

Nemt, enkelt og lækkert. De kan selvfølgelig også bruges som værtindegave, som så efterfølgende kan ende på bordet.

Ang. bloggen, så er der også sket en kæmpe udvikling i det her 1. år jeg har været i gang. Bloggen er mit kreative frirum. Jeg elsker at kunne lege, når børnene sover og der er ro i huset. Så kan jeg skrive indlæg, arbejde kreativt  og redigere billeder.

For hver måned kommer er flere og flere læsere til, så nu er der flere tusinde hver måned og det stigere mere og mere. Det er SÅ vildt og jeg er så glad! Så en kæmpe tak til dig som læser med og som giver likes og en kommentar. Det gør mig SÅ glad og giver mig så meget energi til at fortsætte. Jeg har allerede en masse spændende ting i støbeskeen til 2018. Alle ting som kommer dig til gode og som kan give dig en meget mere kreativ del af MaMeNohr, hvis du har lyst 🙂

Jeg glæder mig helt vildt til at byde 2018 velkommen!

Rigtig godt nytår til dig, og så glæder jeg mig til at berige dig, med en masse nye kreative ideer i det nye år ♥

De bedste ønsker om et lykkebringende nytår.

Stine

Følg MaMeNohr på:

Instagram, Pinterest, Bloglovin, Facebook og YouTube

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *