Bordkort – DIY nemt og enkelt

Bordkort

Det er lidt hyggeligt at lave sine egne bordkort. Til lidt større fester så er det altid meget praktisk at der er bordkort, så skal gæsterne ikke bruge en masse tid på at finde en plads og der er også tit en tanke bag ens plads, fra værtens side.

Jeg elsker alle de fine detaljer man selv kan lave og skabe når man skal holde en fest. Det giver et så fint personligt touch.

Du kan lave bordkort i alle materialer, former og farver. Prøv at gøre det så personligt som muligt.

Nytårsaften er en aften hvor vi alle gøre lidt ekstra ud af bordet og pynten. Jeg fik denne idé, en dag jeg var forbi vores lokale genbrugsbutik. De havde en masse smukke gamle nodeark liggende. De var så smukke og fyldt med en masse nostalgi, at dem måtte jeg bare eje.

Bordkort – DIY nemt og enkelt

Nytårsaften er en aften hvor vi siger farvel og tak til et år der er gået og velkommen til et nyt friskt år, med alt det spændende der venter. Tit så siger man om nytårsaften “at året synger på sidste vers”, så derfor var det helt oplagt at bruge disse fine nodeark.

Se om du evt. har nogle af tingene i gemmerne, det behøver ikke være nøjagtigt som dette. Kig forbi din lokale genbrugsbutik eller loppemarked efter nodeark.

Stemplerne og satinbåndet har jeg købt i Søstrene Grene.

Jeg folde også servietten og bandt et lille satinbånd omkring. Simpelt, men så fint.

Du kan selvfølgelig bruge denne oppyntning til andre fester end nytårsaften. Den ville også være super fin til en konfirmand som elsker musik eller som spiller på et instrument.

Blomsterpynten jeg havde lavet til nytårsaften finder du lige HER 

Kig forbi mine mange andre idéer til fester lige HER og lad dig inspirere.

 

Følg MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin og Youtube

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *