Boganbefaling af bogen Forår på vej

Forår på vej

Anmeldereksemplar

Forlaget Koustrup & co sendte mig i sidste uge, en super fin gavepakke. Pakken indeholdte blandt andet, denne fin bog Forår på vej.

Forfatteren af Forår på vej er Susanne Bilde Fogh og det er Peter Bilde Fogh som har taget alle de smukke billeder.

Forlagsbeskrivelse

“Susanne Bilde Fogh inspirerer til at lave smukke forårs- og påskedekorationer. Mange af de materialer der anvendes, kan du finde i haven eller naturen, og kombineret med ting fra blomsterhandleren, er du godt i gang. Susanne er kendt for at lave dekorationer til Kongehuset når der skal være fest på slottet. Peter Bilde Fogh har fotograferet de mange fine gør-det-selv dekorationer.”

Blomsterdekoratør

Som fast læser her på bloggen, så ved du, at jeg er blomsterdekoratør og at sammen med alle mine madopskrifter, så er bloggen fyldt med mange nemme og lækre blomsterideer. Så denne bog er ramt rigtig meget plet hos mig.

Bogen oser og emmer af forår. Alle de lækre billeder af forårets mange smukke løgvækster, kan få selv den mest triste regnvejrsdag til at forsvinde.

Ikke nok med alle de fine blomster og ideer med disse, så viser Susanne også de fineste ideer til pyntning af og med æg.

Alle ideerne i bogen Forår på vej, er så nemme at alle kan være med – både voksne og større børn. Jeg ved i hvert fald at mine piger og jeg skal lave nogle af de smukke æg i påsken.

GIVEAWAY

Jeg har faktisk fået den fine mulighed, at lave en GIVEAWAY på netop denne smukke bog. Så hvis du rigtig gerne vil have chancen for at vinde denne bog, så skal du fortælle mig i kommentarfeltet længere ned, hvad du elsker allermest ved foråret. Du må også meget gerne svare inde på både min facebook profil eller instagram profil. Så har du flere lod med i puljen 😉

Husk også at kigge forbi Koustrup og co hjemmeside, facebook profil   og instagram profil. De har så mange smukke bøger, kort, viskestykker, bakker osv med de fineste motiver fra naturen.

Pøj pøj og stort held og lykke til dig!

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest og YouTube

 

1 Comment
  • Grethe Frandsen
    marts 17, 2019

    Hej. Jeg elsker allermest at lyset tager over fra den mørke tid- at man kan se at dagene bliver længere, og naturligvis at det vrimler frem med de skønneste forårsløg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *