Blomsterpynt til bogreception på: Skønne kager og søde sager – med mindre sukker.

En spændende og sjov blomsteropgave!

ENDELIG må jeg sige det !!! 🙂

Denne her hemmelighed har virkelig været svær at holde på! Jeg har i 14 dage skulle holde tæt om en stor blomsteropgave som jeg skal til København og udføre d. 13 september. Det er virkelig en super spændende opgave og jeg glæder mig helt vildt 🙂

Blomsterpynt til bogreception på Skønne kager og søde sager – med mindre sukker.

Jeg har ikke måtte sige noget om den, da de to som jeg skal udføre blomsteropgaven for har haft en stor hemmelighed som de skulle afsløre først. Hvis du som jeg, er vild med at se Den store bagedyst som hvert efterår køre på dr1, så tror jeg bestemt også at du kender de to super seje piger som jeg skal udføre blomsteropgaven for.

Pigerne som jeg skal udføre blomsteropgaven for, skal udgive endnu en bog sammen og derfor holde de en stor bogreception med en masse lækre kager, drinks, bøger og selvfølgelig blomster ♥

Det er her jeg kommer ind i billedet!

TEAM KAGETID ♥

Det er disse to storsmilende piger som NU udgiver deres 2. bog sammen. Sammen har de nemlig skabt et kreativt univers som hedder KAGETID.

De to piger som står bag KAGETID er Liv Martine og Simone Thorup Eriksen.

Liv Martine vandt i 2015 Den store bagedyst og har siden da skrevet flere bøger, hun har sin egen YouTube kanal og en store fanskare på både facebook og instagram. Hvis du ikke kender hende men elsker kager, så tjek hende ud – hun laver de lækreste og flotteste kager også har hun den skønneste personlighed!

 

Simone Thorup Eriksen er den vildeste tegner og har den mest bedårende og fine streg. Hun har udgivet flere bøger, malerbøger, illustrationer, babykort osv. Hun har også en stor fanskare på både instagram og facebook. Hvis du ikke kender denne super dygtige og talentfulde pige, så tjek hende ud – hun er så sej og har et rigtig stort hjerte for både sine egne men også andres børn!

Som sagt, så udgiver de nu en ny bog sammen. Denne bog hedder:

Skønne kager og søde sager – med mindre sukker.

Grunden til at de har skrevet denne bog er på baggrund af at Liv Martine fik konstateret sukkersyge to mdr. efter hun vandt Den store bagedyst tilbage i 2015.

Skønne kager og søde sager – med mindre sukker.

 

Denne tekst er lånt fra Simone’s instagram profil @simonethoruperiksen : “dette er den smukkeste og fineste kagebog! I bogen får du en række grundopskrifter – alle sukkerreducerede, som du kan sætte sammen på kryds og tværs og selvfølgelig en masse pynt fra mig. Den her bog har en helt særlig betydning for Liv, så hop over til hende og hør hele hendes historie❤ @livmartine @kagetid

Blomsterpynt til bogreception på Skønne kager og søde sager – med mindre sukker.

D.13. september holder KAGETID reception på deres bog Skønne kager og søde sager, på det fineste og hyggeligste sted i KBH. Det er People’s press som udgiver bogen i samarbejde med ChriChri Journal som er stiftet af Christiane Schaumburg-Müller.

Det er til denne reception skal jeg over og pynte op for dem. Det bliver så fint og jeg GLÆDER mig til at vise Jer en masse billeder derfra 🙂 Jeg elsker alle mine blomsteropgaver, store som små, men jeg vil nu alligevel sige at denne type blomsteropgave får lige et ekstra stort smil frem på mine læber 🙂

Min sidste store blomsteropgave var min smukke rosenkjole. Det var altså også noget af en oplevelse at lave den. Hvis du ikke har set min rosenkjole eller læst om hele min oplevelse omkring det at lave den – så finder du den lige Rosenkjole til Rosenfestival.

Find MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest og YouTube

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *