Bind en buket af forårsblomster

Forårsbuket

Marts og april er lig med forår – eller det siger kalenderen i hvert fald. Ikke at vi har mærket meget til det i år. Vi har næsten kun haft hård frost og sne siden januar. Men så er det jo bare med, at hente foråret indendørs, via blomster og lækre løgplanter som hyacinter og påskeliljer. De sælges jo alle steder lige nu og så pynter de så fint 🙂

Tulipaner, ranunkler og franske anemoner

Jeg har købt en masse lækre tulipaner, ranunkler og franske anemoner. Med alle disse smukke og helt sprøde blomster viser jeg i videoen længere nede, hvordan du kan binde dig en lækker forårsbuket.

Så det er bare ud og forkæle dig selv, med en stor favnfuld af disse skønheder og så hjem og trylle foråret frem i din stue og dit køkken – eller evt. forkæle en du holder af ♥

Prøv lige at se disse skønheder ♥

Naturen overrasker mig gang på gang. Jeg bliver så glad og betaget af alle de flotte former og farver som naturen kan skabe.

Video af min forårsbuket

Jeg har lavet en video, hvor jeg viser hvordan du binder en smuk forårsbuket med tulipaner, ranunkler og franske anemoner. Jeg har sat linket ind længere nede. Inde på min YouTube kanal MaMeNohr.dk kan du abonnere på min side. Det koster ikke noget, men det betyder at du får en besked hver gang jeg har lagt en ny video op.

Ligesom når du følger med på min Facebook profil som er lige her.

Eller på Instagram som er lige her.

 

Det er lidt nervepirrende, hver gang jeg har lavet en video og efterfølgende smider den ud så I alle kan gå ind og se den. Men der er også skide sjovt – og det er selvfølgelig derfor jeg gør det. Jeg elsker at prøve mig selv af og gøre ting som kan virke skræmmende.

Det giver et sug i maven og når det så er gjort, så tænker jeg – ej det var da meget fedt, det må jeg prøve igen!

Så hvis du også vil i gang med at binde smukke forårsbuketter, så kig forbi min video herunder og sug til dig.

Er du også god til at udfordre og prøve dig selv og dine grænser af? 🙂

De bedste forårshilsner

Stine ♥

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *