Bacon cheese muffins

Sunde og lækre bacon cheese muffins

Kender du det, at du har lidt forskellige grøntsager som skal bruges, men der er ikke nok til et helt måltid?

Sådan var det herhjemme den anden dag. Vi havde fået pitabrød dagen før og tilbage var en rest ost, ærter og majs.

Da jeg går ind for Stop Madspild, kan der gå helt sport i at få brugt rester på en ny, spændende og lækker måde.

Efter et kig i køleskabet efter flere ingredienser, faldt lysten og tanken på muffins.

Disse bacon cheese muffins er bare super nemme, børnevenlige (min børn elsker dem) også smager de fantastisk. De smager også dejligt kolde og  er derfor også perfekte til madpakken dagen efter!

De vil også passe perfekt sammen med min kartoffelsalat med edamamebønner.

Bacon cheese muffins

ca. 10 stk.

Det du skal bruge:

200 g bacontern

6 æg

40 g ærter

40 g majs

200 g reven ost

salt og peber

  • Start med at steg dit bacon sprødt.
  • Når det er stegt, kommer du det op på et stykke køkkenrulle, så det meste af fedtstoffet kan suges fra.
  • Imens dit bacon steger, slår du æggene ud i en skål og pisker dem sammen.
  • Nu kommer du ærter, majs og reven ost ned til dine æg.
  • Rør rundt og kom lidt salt og peber i.
  • Fyld din æggemasse i ca. 10 muffinsforme.
  • Kom til sidst dine bacontern på toppen.
  • Bag dine muffins i ovnen på 175 grader i ca. 15 min.

Mums…! Det giver lige prikken over i’et på dine lune nybagte bacon cheese muffins med lidt frisk basilikum 😉

Så er der bare tilbage at sige – værsgo at spis  ♥

Følg MaMeNohr på:

Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest og YouTube

2 Comments
  • lu jensen
    januar 10, 2018

    Hvad revne ost kan man bruge.?

    • Stine
      januar 10, 2018

      Man kan bruge dem alle. Jeg bruger selv mozzarella eller cheeda

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *