Avokado-fritter med panering, bacon og chilimayonnaise

Lækker snacks til hygge eller tapas!

I slutningen af januar, så jeg Jane Faerber fra madbanditten.dk, poste et billede med avokado-fritter inde på facebook.

Herhjemme elsker vi virkelig avokado, så selvfølgelig måtte vi prøve dem af. Nøjjj…. siger jeg bare! De er SÅ lækre og super nemme at lave. Jeg lavede også nogle, som jeg panerede i rasp, de var også bare et hit!

Måske tænker du ” varm avokado! Er det godt?” Og ja – det er det altså. Men du kan også lade dem køle af, det gør dem ikke ringere. Vi havde faktisk et par stykker tilbage og spiste dem dagen efter, der smagte de også dejligt.

Jeg glæder mig allerede til sommer, hvor vi skal sidde på terrassen, med et glas koldt rosevin og sådan et par banditter på grillen. Fantastisk!

Hvis du lige nu også sidder og får lyst til at prøve dem af, så får du begge opskrifter lige her:

Det du skal bruge:

Til 4 personer

4 avokado (helst nogle der er faste i det)

1 pakke bacon

1 æg

1 dl rasp

salt

peber

Chili mayonnaise

  • Skær to avokadoer ud i både og rul bacon omkring dem.
  • Læg dem på din stegepande og steg dem til de er sprøde og lækre.

MUMS!

Avokado-fritter med panering.

  • Skær de to andre avokadoer i skiver.
  • Slå ægget ud i en skål og pisk det let samme.
  • Kom rasp, lidt salt og peber i en anden skål.
  • Nu dypper du først avokadoen i ægget og derefter i raspen.
  • Læg dem i et ildfastfad, dryp med lidt olie på skiverne og sæt dem i ovnen i ca. 20 min på 175 grader.
  • De bliver så lækre sprøde udenpå og med den bløde avokado indeni.

Her har du de lækreste avokado-fritter med bacon og panering.

Server dem med en lækker chilimayonnaise til.

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *