Amerikanske pandekager – med et lille lækkert twist

Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager er små, lækre, tykke pandekager. Vi er stor fan af pandekager herhjemme! Det plejer at være de helt tynde vi holder os til, men efter jeg serverede disse, var der stor jubel!

Så jeg kan mærke at det helt klart også bliver en favorit opskrift. Især på grund af mit lille twist 😉

Jeg har skåret to bananer ud i aflange skriver, dyppet dem i dejen også på panden. Det smager virkelig fortryllende, sødt og lækkert! ♥

Spis dem som de er eller dyp dem chokolade sauce… MUMS!

Amerikanske pandekager – med et twist

Ca. 40 stk. små tykke pandekager

3 æg

5 dl mælk

5 tsk bagepulver

1 tsk salt

2 spsk sukker

350 g mel

__Med et twist___________

2 – 4 bananer

  • Start med at bland alle de tørre ingredienser.
  • Kom æggene i og halvdelen af mælken.
  • Pisk godt med en el-pisker mens du kommer resten af mælken i.
  • Dejen skal være så tyk at den næsten ikke løber når du kommer den på panden.
  • For almindelige amerikanske pandekager kommer du nu ca. 5 små klatter på panden af gangen.
  • Steg dem i et par minutter på hver side i godt med smør.
  • Serveres mens de er lune. Kom dem evt. på en tallerkenen med sølvpapir henover også i ovnen på 50 grader til de skal spises.

__Med et tvist____

Skær dine bananer ud

Dyp dem forsigtigt i dejen og steg dem på panden. Spis dem mens de stadig er varme.

Vi fik dem til vores morgenmad, men de vil også være fantastiske som dessert.

Gerne med bær og frisk frugt til – jordbær, blåbær og hindbær eller vaniljeis og chokolade sauce! 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *